“Moştenirea” – Vor fi două nunţi în ultimul episod!

  • 25.05.2011
  • ● Vizualizări: 168
 “Moştenirea” – Vor fi două nunţi în ultimul episod!

Mâine, pe 26 mai, telespectatorii PRO TV vor viziona ultimul episod al serialului “Moştenirea”. Viaţa personajelor este din ce în ce mai complicată, iar problemele lor par să nu se mai sfârşească.Rivali de moarte, State (Gheorghe Visu) şi Fabrizio (Cristi Iacob) au o ultimă confruntare, care va decide viitorul celor doi. Întâlnirea lor va pune însă în pericol viaţa lui Gabriel (Costin Sforaru) şi va avea urmări tragice şi pentru Carla (Ramona Hanganu).

loredana in rolul rodia


Ultimele episoade din "Moştenirea" îi invită pe telespectatorii PRO TV nu la o nuntă, ci la două. Cine sunt mirii va rămâne însă un mister până la episodul final! Cert este faptul că nu vor lipsi muzica, surprizele şi rochiile extravagante şi extreme de colorate - Flacăra a pregătit o ţinută specială, la fel şi Rodia care le va lua ochii telespectatorilor cu un look electrizant. Episodul final are şi invitaţi speciali. Florina Cercel, Virginia Rogin, Andreea Pătraşcu şi Denis Ştefan, actori a căror poveste a început în "Inimă de ţigan" şi care revin alături de clanul Potcovaru în momente extrem de importante pentru ei.

gheorghe visu si carmen tanase


După ce au trăit timp de mai bine de 4 ani alături de aceste personaje, Carmen Tanase şi Gheorghe Visu au ajuns în punctul în care au trebuit să îşi ia "La revedere!" de la ele. "Am trăit atât de multe momente aici încât aş putea să scriu o carte!", a povestit Carmen. "M-am obişnuit cu State, face parte din viaţa mea şi, în acelaşi timp, ştiu că trebuie să îl dau puţin pe uşă afară şi o fac oricât de mult din mine rupe chestia asta", mărturiseşte Gheorghe Visu. Aflat la primul lui proiect de acest gen, Costin Sforaru declară: "O să-mi amintesc cu mare drag de secvenţele în care am jucat alături de doamna Carmen, de domnul Visu şi, nu în ultimul rând, de Pavel Bartoş, un actor nemaipomenit care m-a încurajat încă de la început şi căruia îi mulţumesc pentru asta".

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații