Un profesor de religie s-a îmbogăţit la “Vrei sa fii milionar?”

  • 20.04.2012
  • ● Vizualizări: 2339
 Un profesor de religie s-a îmbogăţit la  “Vrei sa fii milionar?”

Tudor Cojocaru, profesor de religie in comuna Răcăciuni (Bacău), a fost cât pe ce să câştige joi, 19 aprilie, premiul cel mare la “Vrei să fii milionar?”.


Concurentul a plecat acasă cu cecul de 250.000 de lei, cel mai mare câştig de până acum de la "Vrei să fii milionar?".

Întrebarea de un milion de lei, "În ce oraş s-a nascut celebrul bluesman Alexis Korner?", l-a făcut pe Tudor Cojocaru să se retragă din concurs, nu înainte de a-i răspunde lui Ianţu ce ar fi ales dacă ar fi urmat firul logic: "Paris". Răspunsul, corect, l-a făcut pe Ianţu să se chircească ţn scaun de ciudă că acest concurent extraordinar a ratat la mustaţă milionul.

Tudor Cojocaru are 28 de ani şi s-a născut în Bacău. Locuieşte cu familia în comuna Săuceşti şi predă religia la pcoala din Răcăciuni. Este absolvent al Facultăţii de Teologie din Sibiu şi a urmat şi un Master în Teologie Ortodoxă. Este căsătorit şi are o fetiţă de 2 ani, Xenia. Este pentru prima oară când Tudor Cojocaru participă la o emisiune televizată şi la un concurs de cultură generală.
"Mi-a plăcut săcitesc, nu am fost însă niciodată un copil sau un adolescent izolat. Am avut mereu prieteni şi păstrez încă legătura cu foştii colegi de liceu".
"Nu credeam că o să ajung până aici. Dacă nu era soţia mea nici nu aş fi participat la concurs", a mai declarat Tudor Cojocaru, adăugând că banii câştigaţi la "Vrei sa fii milionar?" vor fi folosiţi cu chibzuinţă. " Voi cumpăra un apartament şi, probabil, o maşină second hand", a conchis acesta.

"Vrei să fii milionar?", cu Virgil Ianţu, se difuzează în fiecare miercuri şi joi, la Kanal D.

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații