Florin Dumitrescu va fi din nou tată

De: Cătălina Matei / 27.10.2014, 12:01
Florin Dumitrescu va fi din nou tată
După ce anul trecut, în luna iunie, au devenit pentru prima oară părinţi, Florin Dumitrescu şi soţia sa vor retrăi în curând aceleaşi emoţii: chef-ul de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” va deveni din nou tată, soţia sa, Cristina, fiind din nou însărcinată.

“Cristina este însărcinată în trei luni şi jumătate şi se simte foarte bine”, spune Florin. ”Imediat după ce ne-am întors din luna de miere, am aflat că vom fi din nou părinţi. În clipa în care am aflat rezultatul, am început să râd şi aproape că mi-au dat lacrimile. Ne doream mult încă un copil şi nu speram să se întâmple atât de repede”, continuă el.

Foto: Mihai Stetcu – Antena 1

Juratul de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” povesteşte că soţia sa se simte foarte bine, deşi are parte de o sarcină diferită de prima. ”Cristina are mai multe pofte decât la prima sarcină, aşa că pentru mine e o perioadă mai solicitantă: dacă nu gătesc acasă sau la restaurant pentru ea, alerg prin oraş după pizza cu rucola şi parmezan, profiterol şi croissante.”

Cei doi încă nu au aflat sexul bebeluşului, astfel că sunt nerăbdători să descopere dacă micuţa Ava va avea un frăţior sau o surioară. ”Nu ştim deocamdată ce vom avea, eu însă mărturisesc că îmi doresc fetiţă, în vreme ce Cristina mă ameninţă că e băiat. Sunt curios cum va reacţiona Ava când îşi va vedea frăţiorul sau surioara. Oricum, cert e că în ultima vreme a făcut o pasiune pentru păpuşile bebeluşi. Cred că simte ea ceva”, mai spune bucuros Florin.