Frica vine în cercuri perfecte! Naomi Watts, Simon Baker şi David Dorfman joacă într-un horror psihologic, “The Ring 2”

Apropo.ro / 12.11.2014, 10:00
Frica vine în cercuri perfecte! Naomi Watts, Simon Baker şi David Dorfman joacă într-un horror psihologic, “The Ring 2”
“The Ring 2”, filmul horror psihologic american, regizat de Hideo Nakata, va fi difuzat de Paramount Channel pe 15 Noiembrie de la ora 23.00. “The Ring 2” este continuarea filmului “The Ring” lansat în 2002 şi care a înregistrat audienţe uriaşe la nivel global.
Dacă “The Ring 1” este o versiune americană a filmului japonez Ringu, “The Ring 2” are o poveste originală şi nu se bazează pe nicio versiune japoneză, ci continuă povestea iniţială.
 
 
 
 
Filmul a fost filmat în Astoria, Oregon şi Los Angeles, California şi a fost lansat pe 18 martie 2005. Când a fost lansat, acesta a înregistrat vânzări de 35 de milioane de dolari în primul weekend, aproape dublu fată de “The Ring 1” şi a atins aproape 161 de milioane de dolari.
 
 
 
 
În această continuare, la şase luni de la incidentele care aveau legătură cu caseta video, noi indicii arată că răul stă să iasă din întuneric. Naomi Watts, Simon Baker şi David Dorfman sunt actorii care dau viaţă personajelor principale din film.
 
Naomi Watts a devenit cunoscută prin filmul Mulholland Drive, regizat de David Lynch, însă a primit recunoaşterea internaţională după rolurile din “The Ring” şi “The Ring 2”. 
 
 
 
 
O poveste foarte interesantă legată de film vine chiar de la echipa de producţie care a mărturisit că au avut loc întâmplări bizare în timpul filmărilor. În cea de-a şaptea zi, biroul de producţie a fost inundat peste noapte, după ce s-a spart o ţeavă. Pentru că apa este  temă esenţială în film, la fel ca şi în cultura Japoneză, întreaga echipă a început să-şi pună semne de întrebare. Pentru a linişti situaţia, Hideo Nakata a cerut să se realizeze o ceremonie japoneze de purificare, însă incidentele au continuat. Cât timp se aflau la filmări, un roi de zeci de albine au atacat zona, astfel încât a fost necesară evacuarea de urgenţă. Mai mult, din senin, biroul de producţie a fost din nou inundat.
 
 
Puteţi urmări promo-ul filmului aici: