Frumoşi, dar fără Oscar

De: Nicoleta Nicolae / 05.03.2014, 14:00
Frumoşi, dar fără Oscar
Chiar dacă nu s-au numărat printre norocoşii care au plecat acasă cu un Oscar în acest an, Jennifer Lawrence şi Leonardo DiCaprio au fost desemnaţi cei mai frumoşi actori de la gala Oscar 2014.

Jennifer Lawrence, nominalizată la premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar feminin, pentru interpretarea din „Ţeapă în stil american/ American Hustle”, a fost desemnată, în urma unui sondaj, cea mai frumoasă actriţă de la gala trofeelor Academiei de film americane.

Leonardo DiCaprio, nominalizat la premiul Oscar pentru rolul din „Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street”, a fost ales cel mai frumos actor de la gala trofeelor Academiei de film americane, potrivit femalefirst.co.uk.

Câştigătorii au fost aleşi în urma unui sondaj online efectuat de site-ul Escentual.com, în rândul a 1.100 de bărbaţi şi femei.

Printre cele mai frumoase actriţe de la Oscar în acest an s-au numărat şi: Amy Adams Sandra Bullock, Cate Blanchett şi Lupita Nyong’o, la egalitate, şi Julia Roberts.

Leonardo DiCaprio a ocupat primul loc în acest sondaj, urmat de Bradley Cooper, Michael Fassbender,  Matthew McConaughey şi Jared Leto.

Credit FOTO: -Matt Petit  ©A.M.P.A.S