Gabi Cristea, cu zambetul pe buze la botezul fetiţei Dianei Bişinicu! (POZE)

Apropo.ro / 02.06.2013, 14:19
Gabi Cristea, cu zambetul pe buze la botezul fetiţei Dianei Bişinicu! (POZE)
Gabriela Cristea şi Marcel Toader au petrecut vineri seara în stil mare. Pe 31 mai, cei doi au fost naşi de botez pentru fetiţa cântăreţei Diana Bişinicu.
Chiar daca trece printr-o perioada nu tocmai favorabila dupa divortul de Marcel Toader, Gabriela Cristea a fost intr-o forma de zile mari la botezul finutei sale. Mereu cu zambetul pe buze, cu o silueta de invidiat si o rochie care i-a pus in valoare frumusetea si noua silueta, vedeta s-a distrat cum a stiut mai bine. Postura de nasa de botez a prins-o de minune, iar Gabi a iesit la dans cu finuta ei in brate, spre deliciul invitatilor. Atat nasa, cat si nasul, Marcel Toader, au facut cu schimbul atunci cand au dorit sa-si tina finuta in brate, pe micuta Riana. Cei doi fosti soti s-au pozat impreuna si au facut pace pentru o zi de dragul acestui eveniment mult asteptat. Au si dansat, chiar daca pastrand distanta!
Pe 31 mai Riana, fetita Diana Bisinicu, a fost cel mai rasfatat copil, atat de catre parintii ei, cat si de nasi. Cei aproximativ 200 de invitati au fost intampinati cu un cocktail special creat pentru acest eveniment, ce a avut ca ingredient de baza capsunile si a purtat numele micutei, Riana.
Meniul pregatit a fost unul select, a continut mancaruri fine cu specific mediteranean precum Pachetele cu Caviar, Prosciutto Melone, Somon Fume cu Spuma de Branza pe Castravete, Cocktail de Creveti, Dorada cu sos de Sampanie si Icre Rosii, Vita marinata in casa, Muschiulet de Porc in crusta de piper si ierburi aromatice, Pastrama de Vita cu Rucola si ardei gras, Mini frigarui de Berbecut cu sos tzatziki si multe alte specialitati. Tortul micutei Riana a fost unul special, atat in ceea ce priveste gustul cat si design-ul, in ton cu tema petrecerii.
Petrecerea de botez a avut loc la Jubile The Ballroom din zona Pipera, o locatie selecta, din ce in ce mai cautata de vedete.