Gabriela Cristea: ”Vom avea mii de martori la căsătoria noastră!”

De: Nicoleta Nicolae / 29.04.2015, 10:00
Gabriela Cristea: ”Vom avea mii de martori la căsătoria noastră!”
Joi, 30 aprilie, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda îşi vor uni destinele. Pentru că îşi doresc să împărtăşească acest moment important din viaţa lor cu telespectatorii, întreaga ceremonie va fi transmisă în direct, într-o ediţie specială a emisiunii „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, prezentata de aceasta data de Madalin Ionescu si Adelina Pestritu.

„Intrucat ne-am dorit sa fim aproape de cei care ne urmaresc  emisiunea si ne motiveaza in fiecare zi, am stabilit sa fim aproape de telespectatorii care ne iubesc si ceremonia sa fie transmisa in direct in cadrul emisiunii pe care o prezint la Kanal D. Vom avea mii de martori la casatoria noastra; va fi o cununie cu mii de invitati, atat cei prezenti fizic, cat si cei aflati in fata micilor ecrane”, a spus Gabriela Cristea.

Petrecerea va avea loc la Aristocrat Events Hall, iar programul artistic va fi unul diversificat, cu ritmuri  flamenco, muzica greceasca si muzica populara romaneasca.

„Nu ne-am dorit o petrecere scortoasa, ci una in care lumea sa se distreze, sa danseze si sa se simta bine. Petrecerea va avea loc la Aristocrat Events Hall. Primirea invitatilor o vom face pe ritmuri de flamenco, iar momentul artistic va fi continuat de Provincialii, Nikos Papadopoulos si un ansamblu de dansuri traditionale grecesti. Seara se va incheia cu un program de muzica populara, sustinut de Mihaela Gurau”, a adaugat Gabriela Cristea.