Gală specială Stars Awards la Antena Stars

De: Cătălina Matei / 21.04.2014, 08:00
Gală specială Stars Awards la Antena Stars
Cele mai importante personalităţi din showbiz îşi dau întâlnire astăzi, de la ora 21.30, la Stars Awards, într-o gală plină de poveşţi şi premii.

Amfitrionii evenimentului Oana Turcu şi Cristian Brancu asigură telespectatorii că:  „Este o ediţie ca un minunat cadou de Paşti pe care îl facem  fanilor Antena Stars. E o întâlnire de colecţie, în care Andreea Marin va dărui mai multă emoţie ca niciodată, Duban îl va surprinde pe Pepe, Mircea Albulescu va face un gest istorie în pragul împlinirii vârstei de 80 de ani, Botezatu îi  va face o surpriză Anei Maria Prodan, Cristian Ţânţăreanu îi va sari în ajutor lui Ilie Micolov şi multe alte clipe de neuitat. Stars Awards nu este doar o gala de premiere, ci un spectacol al poveştilor extraordinare”.

“Star tv”, “Star HIT”, “Best Story”, “Star Talent”, “Excelenţă”, “Omului anului”, “Pariul”, sau “Fashion Star”, sunt câteva dintre  secţiunile la care se vor acorda premii în cadrul spectacolului “Stars Awards”, în cea de-a două seară de Paşte, de Antena Stars. Andreea Marin, Alessandra Stoicescu, Pepe, Ana Maria Prodan, Maria Cârneci,  Mihai Albu, Mircea Albulescu, Corina Chiriac, Mircea Diaconu, Goran Bregovic, Laurenţiu Reghecampf, Aurelian Temişan, Cătălin Botezatu se vor număra printre invitaţii serii.