Gala Wella 2013

De: Mioara Tronaru / 21.02.2013, 12:49
Gala Wella 2013
Gala Wella 2013 a fost o sărbătoare. Aniversarea a 20 de ani de Wella Professionals în România. 20 de ani dedicaţi frumosului, pasiunii şi inovaţiei în arta părului. Wella Professionals înseamnă dedicaţie, entuziasm, profesionalism. Pentru că Wella crede în magie şi în puterea oamenilor.

Aseară, la Club Bamboo, sub bagheta de maestru de ceremonii a Mihaelei Rădulescu, trendurile anului 2013 în hairstyling au păşit în scenă. Şi toată lumea s-a impregnat de „Sunetul culorii”. Pentru că acesta a fost conceptul Galei Wella din acest an. Rând pe rând, cele patru trenduri vedetă ale anului 2013 au intrat în scenă: Decibel, Fusion, Echo şi Allegra. Imagini ale creativităţii, sunetului şi culorii, toate traduse vizual printr-o sinergie a imaginii şi a tunsorii. La care s-a alăturat vraja dansului şi a muzicii care au desăvârşit efectul de magie al serii.

Primul trend care a intrat in scena a fost Decibel – o cale spre glam-ul anilor ’70. Decibel este un trend provocator, dinamic, inspirat din lumea digitală. Culori neon provocatoare şi puternice, intense şi creative. Vedeta imagine a trendului a fost Giulia.

A urmat Fusion. Acest trend aduce împreună două lumi aparent opuse – cultura vestică de înaltă clasă şi spiritul asiatic reinventat. Tunsori cu tăieturi precise, executate cu precizia unui laser, breton în straturi cu formă asimetrică. Nuanţele pale, pastel fuzionează cu tonurile strălucitoare de oliv sau prună. Şi a avut-o drept purtătoare de cuvânt pe Aylin Cadir.

Prin Echo, spiritul creativ se manifestă în monotonuri, simplitate, austeritate. Nuanţele naturale se opun celor de brunet cu irizaţii verzi, purpurii sau cenuşii. Şi a fost întruchipat de DJ Wanda.

Al patrulea trend, Allegra, este o escapadă în opulenţă. Hairstylingul acestui trend înseamnă crearea de ornamente din păr. Cu alte cuvinte, părul devine un accesoriu care completează prezenţa feminină. Aici, diafana Oana Ioniţă a dat naştere imaginii Allegra.

Gala Wella 2013 a adus pe scena 20 de ani de istorie Wella Professionals. Cei mai renumiţi hairstilişti de top din România – Adi Pop, Septimiu Zavate, Alina Călin, Lucian Busuioc, Roxana Oprea, Ionela Dobre, Răzvan Andrei, Mirela Gonciulea, Ovidiu Cristea, Ioana Dobre, Florian Radu, Eduard Virag, Attila Bereczki, Emil Hurubean, Attila Kovacs, Cristina Scrisu, Antoaneta Stoican, Violeta Voinicaru, Alina Rău, Arabella Zadic – coordonaţi de Constantin Ilie şi Dana Dincă dau aripi creatorilor de frumos din România.