Garrett Clayton – Devoratorul de ciocolată…

De: Cătălina Matei / 04.09.2013, 08:00
Garrett Clayton - Devoratorul de ciocolată...
...şi de inimi adolescentine, căci tânărul actor din filmul ”Plaja adolescenţilor”, ce va avea premiera la Disney Channel pe 21 septembrie, este unul dintre idolii fetelor din toată lumea. Garret joacă rolul lui Tanner, personajul masculin din ”Wet Side Story” care se îndrăgosteşte de actriţă principală din film, iar în viaţa reală se declară un fan al ciocolatei, dar şi al jocurilor video. Mai multe detalii am aflat chiar de la Garrett, printr-un interviu telefonic.

– Ce poţi să ne spui de rolul tău din film?

Am jucat rolul unui surfer – lider în grupul lui – îl putem compara rolul cu cel al lui Tony din filmul ”West Side Story”. Un tip relaxat şi poate distractiv, care nu este întotdeauna cel mai relaxat dintre surferi. Dar este o persoană la care vei descoperi multe niveluri de profunzime. El este foarte de treabă, dar nimeni nu l-a provocat să îşi demonstreze şi mai mult calităţile. Oamenii o să se distreze alături de el, aşa că o să îi las să îl descopere pe parcursul filmului.

– Cum a fost la filmări? Au fost momente periculoase sau emoţionante?

Nu cred că am avut momente nebuneşti sau periculoase, dar a fost cu adevărat cool să filmăm în Puerto Rico şi să fac parte din acea experienţă minunată. Dincolo de faptul că eram acolo să facem un film. Set-up-ul a fost sureal, asta a fost cu siguranţă cea mai minunată parte pe care mi-o amintesc.

 

– În film ai cântat şi ai dansat. Ce faci pentru a avea grijă de vocea ta? 

Nu încetez niciodată să mă antrenez şi iau lecţii pentru voce în fiecare săptămână. Nu apuc să exersez atât de mult pe cât mi-ar plăcea, însă important este să îmi menţin corpul în formă şi să mă distrez.

– În viaţa reală eşti un bun surfer?

Chiar nu ştiu să fac surf în realitate. Ştiam puţin când eram mic, iar când am fost cooptat pentru filmul Plajă  Adolescenţilor, am făcut pregătire specială în Los Angeles şi apoi în Puerto Rico. A fost senzaţie să învăţ să fac surf din nou!

 

– Îţi e dor de adolescentă?

Nu neapărat, oricum mă simt ca un copil mare, nu simt că am crescut.

 

– Înţeleg că ai o problemă cu vârsta, nu vrei ca lumea să ştie câţi ani ai. De ce?

Nu sunt afectat de vârsta pe care o am, însă nu cred că este o informaţie necesară la castinguri, nu cred că serveşte nimănui. Indiferent de vârstă, eu consider că dacă un om este potrivit pentru un rol; vârsta pur şi simplu nu este o chestiune care contează.

 

– Până acum, cred că ai călătorit în mai multe locuri. Care este oraşul tău preferat?

Îmi place New York, când am călătorit acolo cu munca, m-am simţit tare bine.

 

– Dacă ai putea călători în timp, în ce perioadă ai vrea să trăieşti?

Cred că în anii ’20, a fost foarte amuzant şi ar fi o experienţă nemaipomenită. A fost un secol plin de experimente şi transformări.

 

– Care este plăcerea ta vinovată?

Mănânc multă ciocolată şi iubesc la nebunie jocurile video.

– Serialele cu vampiri sunt foarte populare acum. Ţi-ar plăcea să joci rolul unui vampir?

Da, mi-ar plăcea şi chiar unul dintre primele mele roluri a fost în seria filmelor cu vampiri. Sunt multe oportunităţi şi cred că ar fi foarte interesant.

 

– Şi acum despre dragoste…eşti îndrăgostit acum?

Putem să trecem la altă întrebare?!

Cătălina Matei