George Clooney a primit doi câini drept cadou de nuntă

De: Cătălina Matei / 13.10.2014, 09:57
George Clooney a primit doi câini drept cadou de nuntă
Înainte de nunta care a avut loc la Veneţia, avocata britanică Amal Alamuddin i-a mai dăruit soţului ei butoni de cămaşă personalizaţi cu prenumele lui în limba arabă. Iar acum şi-a răsfăţat partenerul cu un alt cadou inedit: doi câini.

„Amal i-a cumpărat lui George doi câini din rasa cocker spaniel, de două-trei luni, ca un cadou de nuntă, şi aceştia îl aşteptau în casă”, a declarat o sursă pentru revista Us Weekly. „Unul dintre ei este foarte neastâmpărat şi trebuie ţinut în lesă. George îi iubeşte pe amândoi”, a mai spus sursa citată.

Potrivit Mediafax, George Clooney mai are un câine din rasa cocker spaniel, pe care îl cheamă Einstein şi care a fost adoptat dintr-un adăpost de animale.

Foto: Splash News

Domnul şi doamna Clooney vor locui într-o casă din secolul al XVII-lea, care se află pe malul râului Tamisa, în Sonning, în apropiere de locul unde se filmează serialul  “Downton Abbey”. Locuinţa celor doi are 9 dormitoare, 8 băi, cameră pentru micul dejun, bibliotecă, sală de sport şi alte dependinţe, plus o grădină imensă.

George Clooney şi Amal Alamuddin, care s-au logodit în luna aprilie, după o relaţie de şase luni, s-au căsătorit la Veneţia, în prezenţa unui număr de aproximativ 100 de invitaţi, printre care s-au aflat mai multe celebrităţi din industria de divertisment, precum actorul Matt Damon şi rockerul Bono.