George Michael s-a retras din lumina reflectoarelor

Apropo.ro / 27.08.2008, 11:54
George Michael si-a incheiat ultimul sau turneu in Marea Britanie, care coincide si cu ultima sa aparitie pe scena

George Michael si-a incheiat ultimul sau turneu in Marea Britanie, care coincide si cu ultima sa aparitie pe scena in calitate de cantaret.

Specatcolul "25 Live Tour" a inceput la Barcelona, in septembrie 2006 si s-a inceiat pe Earl Court, La Londra. Pe data de 30 Mai George Michael s-a aflat la Bucuresti, pe stadionul "Lia Manoliu" concertand in fata a peste 40.000 de oameni.

GALERIE FOTO

Eleganta, personalitate si spectacol

Interpretul isi doreste o viata mai linistita. El va continua sa compuna muzica in studioul sau, insa nu va mai aparea in lumina reflectoarelor. A concertat aproape in toata lumea si a bucurat milioane de fani. "De fiecare data, George iti da impresia ca iti canta doar tie" sunt vorbele unei fane venite sa isi vada idolul in ultimul sau concert, la Londra.

Fanii au venit din toate colturile lumii: SUA, Australia, Mexic, etc doar pentru a-l mai asculta inca o data. Concertul a inceput cu piesa "Fastlove", George Michael spunand audientei: "Este bine sa fii din nou acasa."

 

 

Icoana muzicii pop, cum este supranumit cantaretul, a stiut dintotdeauna sa faca spectacol, pornind de la decorurile de pe scena si pana la interactiunea cu cei veniti la concert. Nu a fost niciodata genul de vedeta cu nasul pe sus, precum altii abia iesiti pe scena.

La finalul ultimului sau concert, George Michael si-a invitat pe scena oaspetele de onoare, fostul component si coleg al sau din Wham!, Andrew Ridgeley, insa pe ecrenele special amenajate. Melodia pe care cei doi au interpretat-o a fost "I’m your man".

George Michael a cantat pentru prima data un cover dupa "Feeling Good", ce a devenit cunoscut dupa ce a fost cantat de Nina Simone. Piesa a fost inregistrata special pentru show-ul Tv Eli Stone. Fanii vor putea dowloada gratuit melodia chiar in ziua de Craciun. Alaturi de acesta va fi lansat si un cantec nou-nout, despre care interpretul nu spune mai multe detalii.

 

 

Fanii regreta retragerea marelui interpret de muzica pop, George Michael, de pe scena. In incheierea spectacolului, intitulat "The Final Two", George a tinut sa le multumeasca tuturor celor care au fost alaturi de el in ultimii 25 de ani minunati de cariera muzicala. Inderptandu-se catre iesirea de pe scena, a exclamat: "Ne vedem data viitoare."

George Michael: "Imi doresc o viata mai linistita"

Interpretul de muzica pop spune ca si varsta este un factor important care l-a determinat sa incheie activitatea muzicala. Isi doreste sa stea undeva departe de ochii presei.

La varsta de 45 de ani, cantaretul isi doreste sa faca toate acele lucruri pe care inca nu le-a putut face din cauza programului incarcat.

george michael & lenny goss

George vrea sa vada cum este si viata din spatele reflectoarelor, ceva mai simpla. El nu numeste gestul sau ca definitiv, ci mai degraba ca o pauza ceva mai lunga si linistita.

George Michael, pe numele sau real Georgios Kyriacos Panayiotou, s-a nascut in 1963, a fost cel care a pus bazele formatiei Wham! ale carei albume s-au vandut in peste 100 milioane de exemplare in toata lumea. Ani de-a randul s-a mentinut in topul vedetelor preferate ale tuturor.

 

 

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

George Michael joaca rolul lui... George Michael

George Michael joaca rolul lui… George Michael

Cantaretul George Michael a filmat pentru o aparitie speciala in episodul pilot al unui serial american cu accente de comedie, intitulat "Eli Stone", a carui ac…

Sexul cu ex-ul nu inseamna tradare

Sexul cu ex-ul nu inseamna tradare

Britanicii considera ca daca faci sex cu fostul partener, in cazul in care s-a reaprins scanteia, este ok si nu inseamna tradare.

Cele mai fierbinti fantezii sexuale ale unei femei

Cele mai fierbinti fantezii sexuale ale unei femei

Daca tu crezi ca femeia nu se gandeste la asa ceva, te inseli. Uneori este poate chiar mai obraznica in fanteziile sale sexuale decat tine. Nu au limite, rezerve si folos…

Jocul zilei

Clipul zilei

Filler Balci de balci!
Scopul este de a umple 2/3 din harta cu bile, ferindu-te de cele miscatoare. Cuvinte cheie: balci arges tv tigani distractie mici bere
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza