Gerard Butler s-a logodit. Cine e norocoasa?

Apropo.ro / 02.03.2015, 14:34
Gerard Butler s-a logodit. Cine e norocoasa?
Actorul Gerard Butler s-a logodit cu iubita sa, specialista în design interior Morgan Brown, afirmă presa internaţională, potrivit căreia partenera de viaţă a starului scoţian a fost fotografiată în timp ce purta un inel cu un diamant uriaş, alimentând astfel zvonurile despre logodna cuplului.
Potrivit dailymail.co.uk, Gerard Butler şi Morgan Brown au o relaţie care a început în vara anului trecut. Jurnaliştii de la tabloidele americane au fotografiat-o pe Morgan Brown cu acel inel impresionant, duminică, în timpul unei plimbări prin Malibu, în California.
 
Morgan Brown şi Gerard Butler par să fi devenit de nedespărţit după ce au decis să formeze un cuplu în vara anului trecut şi îşi arată adeseori în public afecţiunea pe care o au unul pentru celălalt.
 
În decembrie, cei doi au fost fotografiaţi în timp ce se sărutau în public, la un meci de fotbal american, în New Orleans.
După o săptămână, starul scoţian, în vârstă de 45 de ani, şi iubita lui au fost fotografiaţi din nou în timp ce se ţineau de mână, pe terasa unui restaurant din Malibu.
 
Cei doi au petrecut însă sărbătorile de iarnă separat, iar actorul scoţian a fost văzut singur pe aeroportul din Los Angeles, la sfârşitul lunii decembrie. Actorul venea din Europa şi era aşteptat la aeroport de Morgan Brown.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Morgan este o femeie de afaceri de succes şi a fost model înainte de a deveni specialistă în design interior, scrie Mediafax.
 
Mama ei, Karen Brown, a avut la rândul ei o carieră de model de mare succes şi a avut un copil cu actorul Peter O’Toole.
Gerard Butler a avut anterior relaţii cu numeroase femei celebre, precum Jessica Biel, Lindsay Lohan, Jennifer Aniston şi Brandi Glanville.
 
Numele lui a fost adeseori asociat şi cu modelul şi actriţa română Mădălina Ghenea.