Gianna Nannini concerteaza, in septembrie, la Bucuresti

Apropo.ro / 12.08.2008, 13:24
Gianna Nannini concerteaza, in septembrie, la Bucuresti
Gianna Nannini, cantareata si compozitoare italiana, concerteaza la Bucuresti la Arenele Romane pe 22 septembrie.

Gianna Nannini, cantareata si compozitoare italiana, concerteaza la Bucuresti la Arenele Romane pe 22 septembrie, informeaza organizatorii – compania Events.

Gianna Nannini este cunoscuta mai ales datorita piesei "Un’estate italiana", care a fost si imn oficial al Cupei Mondiale de Fotbal din 1990. Albumele cantaretei au prins imediat la public si s-au aflat printre cele mai bune 50 de albume din Italia.

"Bello e impossibile" a devenit un succes international, alaturi de "Profumo", "Latin Lover", piese care au acumulat premii din foarte multe tari.

Compilatia "Maschi e altri" s-a vandut in peste un milion de exemplare.

 

 

Versiunea acustica a piesei “Meravigliosa Creatura” de pe albumul “Perle” a fost folosita intr–un spot publicitar pentru Fiat Bravo, dar si alte piese.

 

 

Pe langa muzica, Gianna s-a implicat in proiecte ale celor de la Greenpeace impotriva experimentelor nucleare pe care Franta planuise sa le faca in Mururoa.

 

 

Biletele s-au pus in vanzare, iar pretul variaza in functie de categorie: 80 lei (acces general) si 125 lei (VIP – acces la bar). Biletele se gasesc in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara, dar si pe www.ticketpoint.ro.

gianna nannini

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Shaggy canta pe plaja la Mamaia

Shaggy canta pe plaja la Mamaia

Shaggy, interpretul hiturilor "Oh Carolina" si "Boombastic", va sustine in acesta vara, pe 29 august, incepand cu orele 22.00, un concert la Mamaia.

Juanes este

Juanes este "deschis" cu Analia Selis

Juanes, cel mai popular artist de muzica latino din aceasta perioada, va sustine un concert la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe pe 3 septembrie.

UPDATE: Festivalul Stufstock, a VI-a editie

UPDATE: Festivalul Stufstock, a VI-a editie

Formatia Kultur Shock si-a confirmat participarea la cea de-a sasea editie a festivalului Stufstock, care va avea loc intre 14 si 16 august, in Vama Veche, informeaza org…

Jocul zilei

Clipul zilei

Murloc RPG Blonda de la DEX – Ep 9 – Jucarie
Fanii WoW se pot delecta cu acest micut RPG in care… Cuvinte cheie: blonda de la dex video jucarie
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza