Gigi Becali, acuzat de lipsire de libertate! (Prosport)

Apropo.ro / 02.04.2009, 08:51
Gigi Becali, acuzat de lipsire de libertate! (Prosport)
Cu noaptea in cap, mascatii de la S.P.I.R. au descins la resedinta latifundiarului, scrie Prosport.

Update: Gigi Becali, dus la Politia Capitalei

Gigi Becali este dus la Politia Capitalei, pentru audieri in dosarul penal referitor la sechestrarea a trei persoane dupa ce masina finantatorului FC Steaua a fost furata.

"Sunt acuzat de privare de libertate. Hotii sunt infractori, au puscarie la activ", a declarat Gigi Becali.

Sase persoane, printre care sportivul Catalin Zmarandescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali, sunt audiate la Politia Capitalei, in acest dosar.

In paralel, continua perchezitia la locuinta lui Gigi Becali. Acesta a solicitat ca perchezitia sa fie efectuata in prezenta avocatului sau.

Gigi Becali, acuzat de lipsire de libertate!

Gigi Becali a primit in aceasta dimineata vizita a catorva zeci de musafiri nepoftiti la casa sa din Pipera.

Cu noaptea in cap, mascatii de la S.P.I.R. au descins la resedinta latifundiarului pentru a-l invita la audieri la Politie. Cel putin acesta este motivul dat de oamenii legii pentru actiunea in forta.

Este posibil ca domiciliul lui Becali sa fie supus unei perchezitii, la fata locului aflandu-se si un laborator criminalistic specializat in ridicarea de probe.

Becali este cercetat in cazul furtului limuzinei sale, mai exact felul cum limuzina a reintrat in posesia sa, dupa ce fusese furata. Se pare ca exista acuzatii de sechestrare de persoane, rapire si lovire.

"Hotii acuza ca si eu i-am batut. Eu nici nu i-am atins. Ei mi-au cerut 30.000 in schimbul masinii! Va dati seama ce 30.000 le-a dat. M-am trezit cu mascatii peste mine. Sunt vreo 13-14 in curte si mai multi afara! Sunt foarte bine pazit in dimineata asta!", a spus Gigi Becali.

Becali, la plecarea spre Poliție:**

Politia afirma ca 3 persoane au fost sechestrate dupa ce lui Gigi Becali i-a fost furata masina!

Politia Capitalei informeaza ca trei persoane au fost sechestrate dupa ce masina lui Gigi Becali a fost furat, ele fiind "ridicate" de pe strada, in urma unei actiuni in forta, soldata cu punerea lor in portbagajul unei masini.

"La data de 26/27 ianuarie, in jurul orei 00.35, dispeceratul Politiei Capitalei a fost sesizat prin Sistemul National Apel Unic de Urgenta 112 cu privire faptul ca la intersectia strazilor Dr. Felix-Nicolae Titulescu, mai multi indvizi au blocat un autoturism aflat in trafic, i-au agresat pe cei trei ocupanti si folosind forta i-au introdus in portbagajul unui autoturism de teren. Totodata, s-a sesizat ca agresorii au folosit arme de foc", precizeaza Politia.

Mai multe detalii despre acuzatiile la adresa lui Becali, pe Infosport.ro.

Sursa foto: Mediafax