Gilardino: Fiorentina va face un sezon mare

Apropo.ro / 25.07.2008, 10:02
Gilardino: Fiorentina va face un sezon mare
Atacantul Alberto Gilardino a declarat ca echipa Fiorentina va avea un sezon bun, mai ales ca Adrian Mutu a ales sa ramana la formatia toscana.

Atacantul Alberto Gilardino a declarat ca echipa Fiorentina va avea un sezon bun, mai ales ca Adrian Mutu a ales sa ramana la formatia toscana, antrenata de Cesare Prandelli, informeaza site-ul violanwes.com.

"Adrian si mister (n.r. – Cesare Prandelli) sunt doua persoane foarte importante pentru Fiorentina. Impreuna vom incerca sa facem un sezon mare", a spus Gilardino.

Presa italiana scrie ca dupa ce presedintele Andrea Della Valle a anuntat ca Adrian Mutu ramane la Fiorentina, fanii viola au facut 2.000 de abonamente, trecand de la 15.0000 la 17.000. De asemenea, numarul biletelor pentru meciul amical cu FC Barcelona, de miercurea viitoare, a ajuns la 34.000.

Citeste declaratiile lui Gilardino, la Mediafax

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Jucatorii stelisti, urmasii lui Dica

Jucatorii stelisti, urmasii lui Dica

Presedintele CA si al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat ca mai multi jucatori ai lotului "ros-albastrii" ar putea fi urmasii lui Nicolae Dica.

Gabriel Tamas nu mai merge la Celtic

Gabriel Tamas nu mai merge la Celtic

Transferul fundasului roman, Gabriel Tamas, de la Auxerre la scotienii de la Celtic Glasgow a picat din cauza neintelegerilor la negocierile salariale.

Lui Marius Constantin ii este frica de viitor

Lui Marius Constantin ii este frica de viitor

Marius Constantin s-a dezlantuit ieri la adresa conducerii, intr-o conferinta de presa. Fundasul e nemultumit ca au fost transferati atatia straini, considera ca oficiali…

Jocul zilei

Clipul zilei

Sonny Blonda de la DEX – Ep 6 – Pastarnac
Elimina toti oponentii pe care-i intalnesti! Cuvinte cheie: blonda de la dex video pastirnac
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza