Gina Pistol, ispită la ”Serviciul Român de Comedie – Fun Factory”

Apropo.ro / 08.10.2014, 08:00
Gina Pistol, ispită la ”Serviciul Român de Comedie – Fun Factory”
Săptămâna aceasta, continuă la ”Serviciul Român de Comedie – Fun Factory” concursul celor mai haioase şi neaşteptate talente, jurizate de Toni Grecu, Gina Pistol si Alexandru Papadopol. Dacă în prima ediţie s-au calificat în etapa următoare Veronica, Roxana din Chişinău şi clanul Dărâmaru, în seara aceasta, de la 20.30, patru numere noi vor face senzaţie în show-ul de la Antena 1.
Foto: Gabriela Arsenie – Antena 1
 
 
Larisa de la Chişinău (Lia Sinchevici), Ildiko (Beatrice Peter) şi Mimi din România (Alexandra Timofte) sunt un trio sexy care vrea sa impresioneze juriul cu mişcări lascive. Familia Cosmos vine şi ea în concurs cu o poveste comică: vizita Elenei Udrea (Jojo) la ei acasă.
 
Aceştia speră să câştige concursul de talente, mai ales că e prima oară când participă la o astfel de competiţie: şi-au mai încercat norocul la un concurs atletic, suta de metri cu bancomatul în spate, dar nu au apucat linia de sosire pentru că i-au prins poliţiştii din Madrid.
 
 
Foto: Gabriela Arsenie – Antena 1
 
 
Acestora le va face concurenţă marţi seara la SRC părintele Marcel (Cătălin Neamţu), care mărturiseşte că se simte ispitit de frumoasa jurată, Gina Pistol, de câte ori o vede la TV. Acesta îşi prezintă site-ul, vvvecii vecilor punct rai, un site unde oamenii intră şi se roagă, dar şi primesc răspuns. Iar Lola (Aniela Petreanu), în vârstă de 30 de ani şi de meserie poliţist comunitar, povesteşte cum a rămas însărcinată şi speră ca această poveste să o ducă în etapa următoare. 
 
Şi tot miercurea aceasta, la SRC continuă saga din ”Romeo şi Roxeta” cu un atac intimidant din partea Amaretei (Jojo), specialistă chiar în Sicilia în modalităţi mafiote de intimidare a duşmanilor.