Gisele Bündchen renunţă la prezentările de modă

De: Nicoleta Nicolae / 16.03.2015, 16:47
Gisele Bündchen renunţă la prezentările de modă
Top-modelul brazilian Gisele Bündchen intenţionează să renunţe la prezentările de modă şi va urca pentru ultima dată pe un podium de defilare luna viitoare, afirmă presa din ţara natală a vedetei.
Potrivit presei braziliene, Gisele Bündchen, în vârstă de 34 de ani, ar defila pentru ultima dată pe un podium de modă în ţara ei natală, Brazilia, la Săptămâna Modei de la Sao Paolo, care va debuta pe 13 aprilie.
 
Site-ul brazilian Estadao.com afirmă că, deşi celebrul model nu va mai urca pe podiumurile de defilare, Gisele va continua totuşi să lucreze în industria modei, pozând în pictoriale din diverse reviste specializate şi apărând în diverse campanii publicitare.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Conform Mediafax, vedeta braziliană, care participă la prezentările de modă de aproximativ două decenii, nu a comentat deocamdată aceste informaţii.
 
În august 2014, Gisele Bündchen a fost desemnată, pentru al optulea an consecutiv, cel mai bine plătit manechin din lume, potrivit revistei Forbes, modelul brazilian obţinând venituri de 47 de milioane de dolari în perioada iunie 2013 – iunie 2014.
Gisele Bündchen a devenit celebră după ce a făcut parte mulţi ani din grupul de top-modele al casei de modă Victoria’s Secret.