Goian pleaca de la Steaua, ca sa vina Tudose

Apropo.ro / 10.07.2008, 14:51
Goian pleaca de la Steaua, ca sa vina Tudose
Gigi Becali a spus ca il va aduce la Steaua pe Alexandru Tudose in locul lui Dorin Goian, care este aproape de un transfer la Sunderland.

Gigi Becali a declarat ca negociaza transferul fundasului Dorin Goian la Sunderland, in schimbul jucatorului solicitand suma de 4 milioane de euro.

In locul lui "Goe", Becali vrea sa il readuca la Steaua pe fundasul imprumutat de clubul din Ghencea la Gloria Buzau, Alexandru Tudose.

"Nu-l vand pe Goian pentru bani, el are dorinte. Eu il vreau pe Tudose de la Buzau, ca sa-l cresc aici. Eu vreau numai manji. Pe Goian vreau patru milioane, negociez acum pentru el", a spus Becali.

Patronul Stelei a mai spus ca salariul lui Goian se va situa intre 700.000 si un milion de euro pe an, precizand ca transferul acestuia  este finalizat in proportie de 90 la suta.

"Salariul lui Goian, din cate am inteles, va fi intre 700.000 si 1 milion de euro. Transferul se rezolva in proportie de 90 la suta. Daca va cadea insa scrieti voi apoi ca astea sunt gogosi de-ale lui Becali", a mai declarat oficialul stelist.

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Topul celor mai scumpi fotbalisti din Liga I

Topul celor mai scumpi fotbalisti din Liga I

Chiar daca Mircea Sandu declara in urma cu cateva zile ca in Romania nu exista jucator care sa valoreze mai mult de 3 milioane de euro, se pare ca cifrele vehiculate in …

Rednic, la cutite cu actionarii lui Dinamo

Rednic, la cutite cu actionarii lui Dinamo

Nemultumit dupa ce Dinamo a terminat la egalitate, scor 2-2, cu Croix de Savoie, ocupanta primului loc in clasamentul campionatului de amatori al Frantei, Mircea Rednic …

Soc la Steaua! Adrian Ilie a parasit clubul din Ghencea

Soc la Steaua! Adrian Ilie a parasit clubul din Ghencea

Adrian Ilie si-a anuntat, in aceasta seara, demisia din functia de manager general al Stelei, la un an de la preluarea acestei functii. Din primele indicii se pare ca Il…

Sapunaru a devenit cel mai scump transfer din Romania

Sapunaru a devenit cel mai scump transfer din Romania

Fathi Taher a recunoscut faptul ca jucatorul Rapidului, Cristian Sapunaru, a fost transferat de campioana Portugaliei, FC Porto, pentru suma de 6 milioande euro. Conform…

Jocul zilei

Clipul zilei

Totem Destroyer Blonda de la DEX – Ep 4 – Abominabil
Totem-ul nu trebuie sa cada pe sol Cuvinte cheie: blonda de la dex video abominabil
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Imagine: Mediafax Foto