Grand Family Festival

De: Mioara Tronaru / 29.01.2014, 15:11
Grand Family Festival
În vacanţa de iarnă, copiii vizionează cele mai îndrăgite animaţii la Grand Family Festival. Copiii sub 12 ani vor avea acces gratuit în cadrul festivalului, ce va avea loc la Grand Cinema&More, între 3 şi 7 februarie.

Ediţia a doua a festivalului de film dedicat familiilor, Grand Family Festival, debutează pe 3 februarie la Grand Cinema&More, odată cu vacanţa de iarnă a copiilor. Festivalul se va desfăşura timp de 5 zile în cinematograful din Băneasa Shopping City, oferindu-le celor mici, dar şi întregii familii, cele mai îndrăgite şi de succes nouă animaţii din ultimii ani. La proiecţiile din cadrul festivalului, copiii sub 12 ani vor avea intrare gratuită, iar ceilalţi membri ai familiei vor beneficia de un preţ special de 15 lei.

Capul de afiş al Grand Family Festival este Despicable Me 2, animaţie ce a cucerit publicul în special prin prezenţa plină de umor şi fervoare a Minionilor – micile creaturi galbene, puse întotdeauna pe şotii. Filmul ce deschide a doua ediţie a Grand Family Festival este animaţia Sammy’s. Adventures 2, programată pe 3 februarie, la ora 10:30. Alte şapte titluri de succes în box-office vor rula în cadrul festivalului, printre ele numărându-se Epic, Turbo, Aventuri în Zambezia sau Justin şi cavalerii.