Gwyneth Paltrow dă din casă! A fost îndrăgostită de Brad Pitt: “Era atât de frumos şi de drăguţ!”

Apropo.ro / 18.01.2015, 14:34
Gwyneth Paltrow dă din casă! A fost îndrăgostită de Brad Pitt: “Era atât de frumos şi de drăguţ!”
În vârstă de 42 de ani, actriţa Gwyneth Paltrow a avut o relaţie cu celebrul Brad Pitt. S-a întâmplat pe vremea când ea avea doar 22 de ani. Pitt nu este singurul actor cunoscut la Hollywood cu care Paltrow a avut o relaţie.
Într-un interviu pe care l-a acordat realizatorului de programe radio Howard Stern, actriţa a vorbit despre fostele sale relaţii cu actori celebri de la Hollywood. Printre aceştia, Gwyneth Paltrow i-a amintit pe Brad Pitt şi Ben Affleck.  
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Gwyneth Paltrow a fost logodită cu Brad Pitt şi a mărturisit că a fost foarte îndrăgostită de actualul soţ al Angelinei Jolie, dar că nu are niciun drept să romantizeze relaţia cu superstarul. Abia acum vedeta şi-a dat seama ce a pierdut, mai ales ca actriţa s-a despărţit  anul trecut de solistul trupei Coldplay, Chris Martin.
 
„În mod clar, m-am îndrăgostit de el. Era atât de frumos şi de drăguţ. Adică, vreu să zic că era Brad Pitt…! Dar eu eram aşa un copil, aveam 22 de ani când l-am întâlnit. A trebuit să ajung la 40 de ani ca să îmi dau seama ce am avut. Nu poţi lua decizia asta când ai 22 de ani… . Eu nu eram pregătită, iar el era prea bun pentru mine… . Nu ştiam ce fac”, a declarat Paltrow.
Gwyneth Paltrow şi Brad Pitt s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei „Seven”, din 1995, şi au avut o relaţie timp de aproape trei ani.
 
La sfârşitul anilor 1990, Paltrow a avut o relaţie, tot de trei ani, cu Ben Affleck. Actriţa a spus că nu are la fel de multe amintiri plăcute referitor la această relaţie.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
„Nu era momentul potrivit pentru el să aibă o iubită. Cred că atunci când ai douăzeci şi ceva de ani, te cam ia valul… . Când eşti o puştoiacă, tinzi să fii mai superficială şi eşti mai imatură şi crezi că dacă eşti cu cineva atrăgător te validează pe tine într-o oarecare măsură. Nu e adevărat”, a comentat Paltrow.
 
Părinţii actriţei i-au spus, de asemenea, că nu erau convinşi că Affleck era alesul ei. „Cred că au apreciat faptul că este foarte inteligent şi foarte talentat şi amuzant. Le plăcea de el, dar n-au avut o problemă cu faptul că nu am rămas împreună”, a precizat actriţa.
 
Gwyneth Paltrow a fost desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People.