Gwyneth Paltrow nu se mai împacă cu fostul soţ! Actriţa are un nou iubit

De: Cătălina Matei / 15.08.2014, 09:00
Gwyneth Paltrow nu se mai împacă cu fostul soţ! Actriţa are un nou iubit
Premiată cu un Oscar, actriţa americană Gwyneth Paltrow a început o relaţie amoroasă cu unul dintre creatorii serialului de succes "Glee", la patru luni după despărţirea de comun acord de vocalistul trupei Coldplay, Chris Martin, cu care a fost căsătorită zece ani.

Potrivit Mediafax, actriţa, în vârstă de 41 de ani, l-a cunoscut pe noul iubit, Brad Falchuk, în 2010, când a avut prima apariţie în serialul creat de acesta. Recent, cei doi au fost văzuţi luând o cină romantică la un restaurant din East Borough, în Los Angeles.

Ulterior, Paltrow şi Falchuk, care are 43 de ani, ar fi petrecut, în luna iulie, un weekend împreună, într-o destinaţie mai puţin expusă publicului, în statul american Utah, informează contactmusic.com.

Foto: Hepta

Ştirea despre noua relaţie a vedetei americane apare după ce, în luna iulie, presa tabloidă vorbea despre o posibilă împăcare a actriţei cu solistul Coldplay.

Foto: Hepta

„Lucrurile merg mai bine între cei doi acum decât au mers în ultimii ani, iar canalele de comunicare sunt deschise. Mai au multe de făcut, dar au decis că au prea multe de pierdut pentru a nu-şi mai acorda o şansă”, declara o sursă pentru revista Grazia.

Pentru a-şi salva căsnicia, Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, care au doi copii împreună – Apple, în vârstă de 10 ani, şi Moses, în vârstă de 8 ani – au angajat un terapeut specializat în „vindecarea inimilor”, Blaire Allison, pe care au invitat-o la reşedinţa lor din The Hamptons, New York, unde cuplul de vedete s-a retras alături de familie.

În presă au apărut, recent, speculaţii că Gwyneth Paltrow şi Chris Martin ar fi din nou împreună, după ce au fost surprinşi în timpul unei cine romantice, în California, la începutul lunii iunie.

Cele două vedete, care s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003, şi-au anunţat despărţirea, definită de cei doi drept „separare conştientă”, într-un mesaj comun, publicat pe site-ul actriţei americane, goop.com.