Hai, România! Ce pronosticuri dau vedetele pentru meciul Naţionalei cu Ungaria

De: Cătălina Matei / 10.10.2014, 12:57
Hai, România! Ce pronosticuri dau vedetele pentru meciul Naţionalei cu Ungaria
Tricolorii joacă pe 11 octombrie al doilea meci de calificare la EURO 2016, în compania reprezentativei Ungariei, pe Arena Naţională. Iar vedetele noastre speră la o victorie! Iată care sunt pronosticurile lor…

Mihai Găinuşă: „Îi batem de se… califică pe ei!”

Foto: Prima TV

Un observator fin şi fără de… cusur, Mihai Găinuşă are un nou slogan pentru Naţionala României: „Îi batem de se… califică pe ei!”. Revenind, însă, la o analiză mai serioasă, iată ce ne-a mai mărturist realizatorul emisiunii “Cusurgiii” de la Prima TV: „E chestie de orgoliu şi dacă nu îi batem, putem să ne retragem din preliminarii. Îmi place Sânmartean, pentru constanţă şi stil”.

 

Dan Negru: “Ungaria nu mai e deloc ce a fost!”

Foto: FotoPublimedia

Pentru prezentatorul emisiunii “Next Star”, de la Antena 1, adversara României din menciul de pe 11 octombrie nu reprezintă vreo ameninţare. “Ungaria nu mai e deloc ce a fost, de asta cred că se va termina 2-0. Diferenţa va fi de două goluri. Va fi un meci uşor pentru că, de la Puskas (n.r. – Ferenc Puskas, fostul antrenor al Ungariei, decedat în 2006)  încoace, ungurii n-au mai descoperit nimic. Nici noi de la Hagi… Aşa că n-am un preferat în naţionala noastră. Totuşi, de ţinut minte, ungurii au fost de două ori vicecampioni mondiali”, ne-a declarat Dan Negru.

 

Mihai Rădulescu se declară fanul lui Lucian Sânmărtean!

Foto: TVR 2

Prezentatorul “Orei de Ştiri” de la TVR 2 se poate transforma oricând într-un comentator sportiv, căci ne-a demonstrat că este foarte bine documentat în ceea ce priveşte fotbalul: “Batem, dar nu la fel de clar ca la precedentul meci, când am câştigat cu 3-0. Suntem peste ei la fotbal, la momentul actual, normal e să câştigăm şi să ne bucurăm. Oricum ar fi, însă, dat fiind că este mai mult decât un meci de fotbal, spectacolul din tribune e garantat. E singurul lucru cert, că pe teren se poate întâmpla orice”. Cât despre favoriţii săi din Naţională, iată ce am aflat: “Am doi jucători preferaţi, stelişti de-ai mei, Lucian Sânmărtean şi Alex Chipciu. Primul pentru tehnică, cel de-al doilea pentru forţă şi explozie. Dar dacă ar fi să aleg totuşi unul, să fie Sânmărtean, că e mai aproape de vârsta mea!”.

 

Andi Vasluianu îşi doreşte un scor de poveste: 5-2!

Foto: Mediafax Foto

Actorul, pe care îl puteţi vedea în această perioadă jucând în piesa “Un bărbat pentru Sara” la Grand Cinema & More, îşi doreşte foarte tare ca naţionala noastră să câştige. “Nu ştiu cum va fi meciul, dar sper să fie unul spectaculos şi plin de goluri în favoarea noastră, iar scorul cred că va fi 5-2 pentru România şi jucătorul meu preferat e Sânmartean!”, ne-a mărturist Andi Vasluianu.

 

Codruţ Kegheş – Nume unguresc, suflet românesc!

Foto: Prima TV

Deşi numele său de familie este de origine maghiară, partenerul de prezentare al lui Mişu Găinuşă de la “Cusurgiii” va ţine cu tricolorii, la meciul de pe 11 octombrie. “Românii s-au înţeles mereu bine cu ungurii, aşa că se vor descurca şi în meciul de sâmbătă. Chiar dacă am nume unguresc, o să ţin cu Naţionala României, iar scorul cred că va fi de 2-1 pentru România. În privinţa jucătorilor, nu am unul preferat. Sper să rămână cu picioarele pe pământ şi să-şi facă cât mai bine treaba…”.

 

Cătălina Matei