Halle Berry îşi acuză fostul iubit, pe Gabriel Aubry, de rasism şi l-a dat în judecată

De: Cătălina Matei / 25.11.2014, 17:47
Halle Berry îşi acuză fostul iubit, pe Gabriel Aubry, de rasism şi l-a dat în judecată
Actriţa Halle Berry l-a dat în judecată pe fostul său iubit Gabriel Aubry şi îl acuză de rasism la adresa fiicei fostului cuplu, Nahla, în vârstă de şase ani, a cărei custodie o împart cei doi, după despărţirea lor în 2010.
Actriţa americană Halle Berry, în vârstă de 48 de ani, a avut o relaţie cu modelul canadiano-francez Gabriel Aubry în perioada 2005-2010. Cei doi au împreună o fetiţă, Nahla, născută în 2008, şi împart custodia copilului, informează contactmusic.com.
 
 
Foto:AFP – Mediafax Foto
 
Halle Berry a depus o plângere în instanţă împotriva lui Gabriel Aubry şi îl acuză pe acesta că a îndreptat părul cârlionţat în mod natural al copilului şi l-ar fi decolorat, în ultimele 12 luni.
 
De asemenea, potrivit unei surse din anturajul actriţei, Gabriel Aubry ar fi folosit un limbaj rasist la adresa fiicei cuplului.
„Halle este o mamă minunată, vrea să îi ofere Nahlei un mediu normal. Halle l-a tot întrebat pe Gabriel despre părul fetiţei, iar el a tot negat. Ce înseamnă asta pentru un copil de şase ani, care e pe jumătate afroamerican? Propriul ei tată îi neagă identitatea. Halle a depus plângere, iar părul lui Nahla a redevenit cârlionţat”, a declarat sursa pentru MailOnline. 
 
 
Foto: Hepta
 
 
În declaraţia făcută în faţa judecătorului, Halle Berry îl acuză pe Gabriel Aubry. „Cred cu tărie că atitudinea rasistă a lui Gabriel este la baza acestei schimbări, pe care doar el ar fi putut s-o facă referitor la părul copilului nostru”, a spus Berry.
 
În luna iunie, justiţia americană a decis ca actriţa americană să îi plătească în continuare fostului ei partener de viaţă o pensie alimentară de 16.000 de dolari pe lună, până când fiica lor va absolvi liceul sau va împlini vârsta de 19 ani, scrie Mediafax.
 
 
Foto: Hepta
 
 
Potrivit TMZ.com, Halle Berry a deschis, imediat după aceea decizie, o acţiune în justiţie prin care solicită reducerea pensiei alimentare la suma de 3.800 de dolari.
 
Noul proces a fost deschis după o lungă şi tumultuoasă bătălie dusă de cei doi în justiţie pentru obţinerea custodiei, în timpul căreia Gabriel Aubry a reuşit să convingă autorităţile americane să emită un ordin care îi interzice actriţei americane să o ia pe Nahla cu ea în Franţa, unde vedeta hollywoodiană locuieşte în prezent alături de noul ei soţ, actorul Olivier Martinez.
 
Gabriel Aubry se împotriveşte, însă, acestei reduceri a pensiei alimentare, afirmând că are mare nevoie de bani, întrucât nu a mai obţinut niciun contract în industria modei, vreme de mai bine de şase luni, după altercaţia pe care a avut-o cu Olivier Martinez, de Ziua Recunoştinţei, în 2012. În urma acelei bătăi, Gabriel Aubry s-a ales cu câteva vânătăi şi tăieturi la nivelul feţei.
 
 
Foto: Hepta
 
 
Halle Berry spune că fostul ei partener de viaţă îşi cheltuie toţi banii pe fitness, îmbrăcăminte, aparate electronice, automobile şi asigurări medicale şi că, mai ales, evită să îşi găsească un loc de muncă.
 
„Nu există niciun caz, nicio lege, nicio logică care să spună că un bărbat sănătos şi activ trebuie să trăiască pur şi simplu de pe urma pensiei alimentare pentru întreţinerea copilului pe care i-o plăteşte mama bogată a copilului lor”, a declarat vedeta americană pentru TMZ.com.
 
În prezent, Halle Berry locuieşte în Franţa împreună cu soţul ei, actorul francez Olivier Martinez, cu care s-a căsătorit în iulie 2013. Cuplul are un băieţel, Maceo, născut în octombrie 2013.