„Harry Potter” s-a făcut băiat mare

De: Nicoleta Nicolae / 06.10.2014, 08:00
„Harry Potter” s-a făcut băiat mare
What If / Ce dacă este o comedie romantică în regia lui Michael Dowse, cu Daniel Radcliffe (Harry Potter) şi Zoe Kazan (Ruby Sparks) în rolul a doi adolescenţi blocaţi amândoi în „friend zone”, va avea premiera în România vineri, 10 octombrie.

Wallace (interpretat de Daniel Radcliffe) şi Chantry (Zoe Kazan) se cunosc la un party, în timp ce fac versuri din magneţii de pe un frigider. Aşa descoperă ce potrivire perfectă este între ei. Însă doar ca amici, pentru că ea este implicată într-o relaţie serioasă de ceva vreme. În timp, Wallace se îndrăgosteşte de Chantry, iar ea îşi descoperă cam aceleaşi sentimente pentru el. Cei doi se trezesc blocaţi în ceea ce se numeşte „friend zone”. Povestea din What If este redată prin intermediul întâlnirilor celor doi de pe parcursul unui întreg an. Vom vedea dacă sentimentele vor putea fi controlate şi relaţia platonică va putea fi păstrată sau, din contra, dacă relaţia de prietenie se va transforma în ceva mai mult de-atât.

Daniel Radcliffe a citit scenariul What If şi i-a plăcut personajul lui Wallace şi spiritul poveştii. „Unul dintre detaliile care m-au convins să joc în acest proiect este un fragment din script în care Wallace o corectează pe Chantry asupra a cum se pronunţă un cuvânt anume. În acel moment am ştiut că tipul îmi place mult”, spune Daniel Radcliffe, actorul cunoscut pentru rolul principal din seria Harry Potter. „De obicei, în rolurile pe care le fac apare mereu scena în care personajul meu suferă o cădere şi lucruri teribile i se întâmplă. Ei, cu filmul ăsta nu e aşa. Sper ca pe viitor să fac mai multe comedii.”

Scenariul este adaptat de Elan Mastai (scenaristul care a scris The Samaritan, cu Samuel L. Jackson şi Alone in the Dark, cu Christian Slater) după cartea Toothpaste and Cigars, de T.J. Dawe şi Michael Rinaldi.

Filmul este distribuit de Independenţa Film