Horia Brenciu a obligat o concurentă să semneze că se lasă de fumat

Apropo.ro / 10.10.2014, 13:41
Horia Brenciu a obligat o concurentă să semneze că se lasă de fumat
Atunci când decizi să te prezinţi în faţa celui mai dur juriul al momentului, trebuie să fii pregătit pentru orice, iar asta au simţit-o pe pielea lor concurenţii celui de-al patrulea sezon al super show-ului „X Factor”, difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1.
Fie că au fost puşi să cânte alergând pe scenă, să se descalţe sau dimpotrivă să poarte accesorii în plus, să promită că vor reveni sau că îşi vor schimba viaţa, nimic nu li s-a părut prea puţin divei Delia, showman-ului Brenciu şi rock-starului Bănică.
 
 
Foto:Gabriela Arsenie
 
 
Iuliana Stoica, frumoasa concurentă de doar 20 de ani, din Sibiu, nu a făcut nici ea excepţie. Tânăra le-a mărturisit juraţilor că fumează nu mai puţin de două pachete de ţigări pe zi, iar Horia Brenciu s-a simţit obligat să facă ceva. La sfârşitul reprezentaţiei Iulianei pe scena „X Factor” a pus-o să semneze pe o foaie de hârtie că se lasă de fumat.
 
Ba mai mult, Horia le-a povestit colegilor săi de juriu că şi el a fumat, dar s-a lăsat atunci când a terminat facultatea. Dacă a semnat sau nu Iuliana, rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, în cel mai nou episod „X Factor”, difuzat la Antena 1.