Horia Brenciu, Delia şi Ştefan Bănică sunt juraţii de la X Factor

De: Nicoleta Nicolae / 26.05.2014, 20:00
Horia Brenciu, Delia şi Ştefan Bănică sunt juraţii de la X Factor
Cel de-al patrulea sezon al show-ului ”X Factor”, difuzat de Antena 1 la toamnă, va avea un juriu format din: Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică.

“E prima dată când colaborăm şi nu e vorba de orice emisiune, ci chiar de ”X Factor”, care este un proiect de mare anvergură şi responsabilitate, pentru că vorbim de o selecţie de talente la nivel naţional şi de un drum în viaţă, care poate schimba în mod fericit destinul pentru unii dintre concurenţi. Îmi doresc să câştige cel mai bun, indiferent din ce echipă va face parte, pentru ca astfel să aibă o şansă într-o carieră, care va începe odată cu câştigarea acestui concurs”, a declarat Ştefan Bănică.

FOTO: Facebook

 “X Factor e mai mult decât am jurizat şi antrenat eu. E mai complex, mai elaborat. Cu privire la desfăsurarea show-ului, vreau să vă liniştesc. N-o să se certe nimeni cu nimeni la acest concurs. Va sta fiecare pe scaunul lui şi probabil, cu o tabletă sau un pahar de suc un faţă, vom comenta frumos şi ne vom completa super civilizat. Nimic nu va disturba pacea generală. Acesta este scenariul pe care-l întrevăd, în cazul în care mi se strecoară fără să ştiu distonocalm în suc. Dar până acum, nu m-a păcălit nimeni să-mi pună ceva în pahar pentru că beau doar apa. J Prin urmare, n-o să mă prindeţi prea des pe scaun, o să cânt şi o să fiu plin de energie, o să-mi ascult cu atenţie concurenţii şi evident nu-mi voi contrazice colegii. Poate pe Ştefan, câteodată…”, a spus Horia Brenciu.