Horia Brenciu îşi pune pirostriile!

De: Cătălina Matei / 19.09.2014, 09:07
Horia Brenciu îşi pune pirostriile!
După ce la începutul verii a spus “Da” în faţa ofiţerului stării civile, noul jurat de la “X Factor” îşi duce jumătatea, adică pe producătoarea Alice Dumitrescu, şi în faţa unui preot, pentru a se cununa religios. Evenimentul va avea loc pe 28 septembrie, cei doi fiind extrem de discreţi în dezvăluirea detaliilor.

După o relaţie de aproape opt ani cu producătoarea show-ului de la Antena 1, “Serviciul Român de Comedie” , Horia Brenciu s-a decis să intre în rândul bărbaţilor căsătoriţi la începutul acestei veri. Cununia civilă a avut loc la Primăria Sectorului 1 din Capitală, ceremonia fiind una restrânsă, la ea luând parte doar rudele apropiate şi câţiva prieteni.

Tot de o ceremonie restrânsă vor avea parte şi la cununia religioasă, care va avea loc pe 28 septembrie, după cum ne-a declarat o sursă apropiată celor doi, care a fost invitată la fericitul eveniment.

Foto: Facebook

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu sunt împreună din 2006. Pe 1 noiembrie se vor împlini doi ani de când a venit pe lume Maia, fetiţa celor doi. Alice are în total trei fete, cele mari provenind dintr-o relaţie anterioară.