Horia Brenciu, planuri de Revelion

De: Nicoleta Nicolae / 15.12.2014, 17:00
Horia Brenciu, planuri de Revelion
Anul acesta, de sărbători, juratul “X Factor”, super show difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1 are programul foarte bine stabilit. A doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, Horia Brenciu, alături de diva Delia şi rock-starul Bănică vor fi alături de telespectatori, în direct, din studiourile “X Factor”, acolo unde are loc marea finală a supershow-ului, pentru ca la trecerea dintre ani, Horia să le fie alături românilor care optează pentru un Revelion à la Hollywood, la Palatul Parlamentului.

Spectacol absolut al rafinamentului, strălucirii şi eleganţei, aceasta poate fi definiţia „par excellence” a Hollywoodului, Galele Filmului! Istoria acestor splendide gale, în cadrul căreia se adună an de an răsfăţaţii lumii cinematografice, a început în 1929 şi continuă şi astăzi.


Galele Filmului au oferit de-a lungul timpului momente de neuitat, discursuri excentrice, glume devenite celebre, incidente comice, dar şi câştigători cu totul neaşteptaţi!
Aceasta este atmosfera pe care organizatorii vor încerca să o recreeze alături de invitaţii lor, la cea mai spectaculoasă petrecere de Revelion din acest an, găzduită de Palatul Parlamentului, având o tematică incitantă: Hollywoodului, Galele Filmului. Pentru o noapte, doritorii sunt invitaţi să fie asemenea starurilor care păşesc an de an pe covorul roşu, într-un eveniment de ţinută, începând cu dress-code-ul indicat: ţinuta Black-tie, meniul ales, spectacolul oferit de artişti consacraţi, un senzaţional foc de artificii, dar şi multe alte surprize pregătite de organizatori.