Hot Trailers: American Snipper

Apropo.ro / 06.11.2014, 12:06
Hot Trailers: American Snipper
Cu două luni înainte de decernarea premiilor Oscar, în ianuarie 2015, are loc premiera ultimului film semnat de Clint Eastwood: American Snipper.

Filmul se bazează pe povestea adevarată a puşcasului marin Chris Kyle, care a servit armata americană în războiul din Irak si care a avut la activ peste 255 de misiuni, dintre care finalizate 150. Cartea scrisă de acesta a devenit în 2012 cea mai bine vândută carte de non-ficţiune pe lista celor de la The New York Times.

American Snipper este, aşadar, un film de razboi. Poate tocmai din acest motiv are şanse foarte mari la premiile Oscar de anul viitor, având în vedere că Academia Americană de Film apreciază întotdeauna filmele care glorifică armata americană. Să ne aducem aminte doar de Hurt Locker care a luat nu mai puţin de 6 premii Oscar, inclusiv pentru BEST PICTURE în 2008. În rolul lui Chris Kyle, îl regăsim pe Bradley Cooper, care speră să fie nominalizat ( şi să câştige) la premiile Oscar. Alături de el in film apar: Sienna Miller, Jack Dorman si Sam Jaeger. Filmarile au avut loc in Los Angeles si Maroc.