HTC lansează noul HTC ONE

Apropo.ro / 20.02.2013, 11:19
HTC lansează noul HTC ONE
HTC, lider global în designul şi inovaţia în telefonia mobilă, lansează noul HTC One. Cu un design unic şi carcasă unibody, noul HTC One dispune de funcţii precum HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ şi HTC BoomSound™, inovaţii HTC Sense® care reinventează experienţa mobilă şi stabilesc noi standarde în telefonia mobilă.

HTC BlinkFeed: Un flux personalizat direct pe ecranul principal

În centrul experienţei oferite de noul HTC One se află HTC BlinkFeed. HTC BlinkFeed aduce cu sine o experienţă îndrăzneaţă, care transformă ecranul principal într-un flux continuu de informaţii personalizate, precum noutăţi din social media, divertisment, lifestyle, ştiri şi fotografii. Astfel, utilizatorii nu mai sunt nevoiţi să acceseze mai multe aplicaţii pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi. HTC BlinkFeed reuneşte cel mai nou conţinut preluat din cele mai relevante şi mai interesante surse pentru utilizator, totul într-un singur spaţiu, fără a fi nevoie de multe aplicaţii sau site-uri.

Pentru a demonstra această nouă abordare dinamică, HTC va oferi acces către conţinut local şi internaţional preluat din peste 1.400 surse cu peste 10.000 de articole pe zi, de la cele mai importante conglomerate media, precum AOL şi companiile sale media, ESPN, MTV, Vice Media, CoolHunting, Reuters şi multe altele. Pentru mai multe informaţii despre partenerii de conţinut HTC BlinkFeed, vă rugăm să vizitaţi HTC Blog.

Camera HTC UltraPixel cu HTC Zoe

Camera HTC UltraPixel redefineşte modul în care utilizatorii fac fotografii şi în care le distribuie. HTC Zoe oferă utilizatorilor posibilitatea de a fotografia sau filma la rezoluţie mare cu ajutorul noului HTC One. Aceste fotografii sau filme pot fi apoi vizualizate într-un mod unic, cu ajutorul unei galerii dinamice. Totodată, HTC Zoe va crea în mod automat montaje video folosind acest conţinut, imagini şi clipuri video cu muzică integrată, editate în mod profesionist, cu tranziţii şi efecte speciale. Acestea pot fi remixate sau recreate şi, apoi, distribuite cu uşurinţă în reţelele sociale, prin e-mail sau prin alte servicii.

Pentru a realiza aceasta experienţă, HTC a dezvoltat o cameră foto specială, care include un obiectiv cu diafragmă f/2.0 şi un senzor revoluţionar cu UltraPixels, care reţine cu 300% mai multă lumină decât senzorii tradiţionali ai unei camere de smartphone. Această nouă abordare aduce cu sine şi o performanţă importantă în cazul condiţiilor de iluminare slabe şi o serie de alte îmbunătăţiri ale calităţii fotografiilor şi clipurilor video. Totodată, posibilitatea de a te autofotografia sau filma este doar la o atingere distanţă, prin intermediul unei camere frontale cu unghi foarte larg, care permite capturi 1080p. Stabilizatorul de optic imagine cu mai multe axe pentru ambele camere asigură o filmare mult mai clară, atât când este efectuată din mişcare, cât şi de pe loc. Camera HTC UltraPixel mai dispune şi de o serie de alte caracteristici şi efecte precum panoramare 360’, alipirea secvenţelor selectate sau posibilitatea de a elimina obiectele nedorite.

HTC BoomSound

Noul HTC One oferă şi cea mai bună experienţă audio dintre toate telefoanele mobile disponible astăzi pe piaţă. HTC BoomSound lansează, pentru prima dată în cazul unui telefon, boxe stereo frontale cu amplificator dedicat şi un display HD impresionant, care conduc utilizatorul spre o experienţă unică ce combină sunetul cu video, indiferent dacă utilizatorul ascultă muzică, se joacă ori vizionează clipuri;e preferate de pe YouTube™. Beats Audio™ este integrat întreaga experienţă, pentru ca utilizatorii să se bucure de un sunet bogat şi autentic atunci când ascultă muzica preferată, vizionează clipuri pe YouTube sau dacă se bucură de jocuri.  

Înregistrarea HDR foloseşte microfoane duale şi procesare audio avansate pentru a capta un sunet clar, bogat, demn de o filmare HD. Conversaţiile telefonice se aud perfect cu ajutorul HTC Sense Voice™ – acesta ridică volumul şi calitatea sunetului în cazul conversaţiilor în medii zgomotoase.

Design din metal, unibody

Cu un design din aluminiu, unibody, şi un ecran de 4.7”, Full HD (1080p), noul HTC One are încorporat cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android, Jelly Bean, şi dispune de tehnologie LTE pentru o navigare rapidă, într-un pachet care combină designul premium şi tehnologia de ultimă oră.

Disponibil în culorile argintiu şi negru, designul unibody elegant face ca terminalul să fie uşor şi confortabil de manevrat şi scoate în evidenţă tehnologia unică a antenei HTC, care îi ajută pe utilizatori să obţină un semnal puternic. Ecranul rezistă la zgârieturi, reduce reflexia luminii şi dispune de o rezoluţie impresionantă de 468ppi, oferind culori naturale şi bogate.

Disponibilitate la nivel global 

Noul HTC One va fi disponibil, prin intermediul a mai mult de 185 de operatori mobili şi retaileri, în mai mult de 80 de regiuni şi ţări, începând cu luna martie.