Hurrem preia frâiele în haremul lui Suleyman

Apropo.ro / 09.05.2013, 11:53
Hurrem preia frâiele în haremul lui Suleyman
Al treilea sezon din serialul care a înnebunit Europa, «Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii», care va fi difuzat la Kanal D din această toamnă este plin de surprize.

Cu ajutorul unui fan turc al producţiei, Click! a dezvăluit în exclusivitate ce se va petrece în noile episoade din “Suleyman Magnificul”. Se pare că în haremul lui Suleyman se vor întâmpla din ce în ce mai multe lucruri. Puterea lui Hurrem, proaspăt numită în funcţia supremă din harem, creşte pe zi ce trece. Ea încearcă să păstreze vie dragostea lui Suleyman pentru ea, în ciuda intrigilor create de o nouă cadână care apare în viaţa sultanului. Rivala lui Hurrem va fi susţinută de sultana Hatice şi de sultana Mahidevran.

Hatice îi va spune sultanului că doreşte să divorţeze de Ibrahim, dar acesta din urmă va pleca în război, pentru a evita decizia lui Suleyman. Fanii serialului sunt nerăbdători să afle cât mai multe detalii din al treilea sezon. Deocamdată aceştia se pot bucura de faptul că mâine seară, postul Kanal D a decis reluarea ultimului episod al sezonului doi, între orele 20.00 – 23.00.