Ilinca Vandici: îndrăgostită sau nu? Ce aşteptări are vedeta de la bărbatul ideal!

Apropo.ro / 30.06.2015, 14:00
Ilinca Vandici: îndrăgostită sau nu? Ce aşteptări are vedeta de la bărbatul ideal!
Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii “D-Paparazzi”, e într-o formă de zile mari. Cum se menţine aşa, dacă e sau nu îndrăgostită şi ce fel de bărbat îşi doreşte lângă ea? Ne spune chiar ea, pentru ApropoTV.Ro!
Foto: Kanal D
 
 
Ilinca, cum te menţii în sezonul de iarnă? Ce trucuri de beauty foloseşti?
 
În sezonul rece acord o importanţă mai mare hidratării, atât din interior cât şi exterior. Încerc să consum cât mai multe lichide, apă, ceaiuri, sucuri naturale şi folosesc creme extrem de hidratante atât pentru corp cât şi pentru faţă. Un truc anume constă într-o cremă de faţă bogată în vitamine naturale preparată de mama mea în farmacie. 
 
 
Care a fost cea mai radicală schimbare de look la care ai apelat vreodată?
 
Mi-am schimbat culoarea părului. Cred că trecerea de la blond la ciocolatiu a fost cea mai radicală schimbare de până acum. Nouă, femeilor, ne este la îndemâna să apelăm la astfel de soluţii care ne dau o stare de bine.  
 
 
Foto: Facebook
 
 
Obişnuieşti să apelezi la cure de detoxifiere? În ce constau?
 
Nu obişnuiesc să fac asta deoarece mi-am organizat viaţa şi regimul alimentar de aşa natură încât zi de zi sunt atentă la tot ce consum nu simt nevoia de cure draconice de slăbire sau detoxifiere. Consider că e mai uşor să previi de cât să tratezi.
 
 
Cum arată meniul tău într-o zi?
 
Dimineaţa consum iaurt BIO cu fibre, muguri de pin, merişoare, la prânz carne de curcan sau vită cu legume sau salată iar seara peşte sau salată. Dacă îmi doresc să mănânc o porţie de paste sau o prăjitura, o fac, la prânz de obicei… 
 
 
Ce le-ai recomanda să facă fetelor care îşi doresc să arate ca tine?
 
Sport în primul rând, apoi să încerce să se alimenteze corect, să nu-şi refuze nimic însă în cantităţi echilibrate şi să încerce să facă lucruri care le aduc împlinire şi fericire. 
 
 
Ce nu-ţi lipseşte niciodată din geantă?
 
Portofelul… 🙂 
 
 
Ce părere ai despre operaţiile estetice?
 
O necesitate la o anumită vârstă; sau atunci când într-adevăr există o problemă estetică ce se poate remedia doar astfel. 
 
 
Exista ceva acum ce ţi-ai dori să schimbi, legat de look-ul tău? Ai mai adăuga ceva, ai mai retuşa? Sau eşti mulţumită de cum arăţi?
 
Până acum nu am apelat la retuşuri de acest gen, fiind mulţumită de aspectul meu fizic. Nu caut perfecţiunea şi nu încerc să epatez cu apariţiile mele şi atunci mă mulţumesc cu ceea ce sunt! Dacă simt nevoia să retuşez ceva la corpul meu, încerc să o fac prin sport. 
 
 
Cum arată în viziunea ta femeia perfectă?
 
Părerile sunt împărţite şi gusturile nu se discută… După părerea mea, perfecţiunea femeii ar trebui să fie dată de eleganţa ei, de maturitate, de înţelepciune, de siguranţa pe care o are în tot ceea ce face, de capacitatea de a înţelege, de a ierta, de a se ridica pe propriile puteri.
 
 
Foto: Kanal D
 
 
Iubeşte acum Ilinca Vandici? Eşti îndrăgostită?
 
Nu… 
 
 
Care e cea mai tare replică cu care ai fost până acum cucerită?
 
Nu mă las cucerită cu replici… Mă cucereşte omul aşa cum este el, prin felul lui de a fi, de a gândi, de a acţiona. 
 
 
Ce ar trebui să nu-i lipsească bărbatului pe care ţi-l doreşti lângă tine?
 
Bărbatul ideal ar trebui să ştie să mă respecte, să îmi aprecieze munca, să mă susţină, să mă încurajeze, să mă iubească şi să mă răsfeţe. Atât de puţin şi totuşi atât de important… 
 
 
Ce îţi place cel mai mult la emisiunea “D- Paparazzi”?
 
Tot, absolut tot! Mă implic destul de mult în realizarea emisiunii şi atunci îmi pun amprenta asupra ei. Mă reprezintă şi îmi dă posibilitatea să realizez lucruri frumoase, curate, pe care cei de acasă le urmăresc cu sufletul la gură în fiecare vineri seara de la ora 22.30, la Kanal D. Sunt extrem de fericită să văd că oamenii aprecieaza genul acesta de emisiune şi sunt mereu într-un număr foarte mare alături de mine. 
 
 
Cum ai vrea să fii surprinsă tu de paparazzi? Care ar fi cea mai tare ipostază pentru tine?
 
Pffff… Cred că cea mai haioasă ipostază în care aş putea fi surprinsă ar fi cea de bucătăreasă… Ne-am amuza reciproc cu siguranţă… :))) 
 
 
Ce nu se ştie încă despre tine?
 
În 10 ani de activitate cred că oamenii m-au cunoscut aproape aşa cum sunt eu şi probabil le-a plăcut ce au descoperit, asta pentru că ei au rămas lângă mine mereu indiferent de proiectul pe care l-am desfăşurat sau de televiziunea la care am lucrat. Bineînţeles că mai sunt aspecte pe care le ţin aproape de suflet, care îmi aparţin doar mie şi pe care nu îmi doresc să le dezvălui, acestea fiind singurele care îmi oferă încă senzaţia de privat… În rest, telespectatorii fac parte din viaţa mea şi eu din a lor şi ne bucurăm unii pe alţii aşa cum putem mai bine. 
 
 
Dana Popa