Ilinca Vandici, trădată în dragoste!

De: Nicoleta Nicolae / 03.09.2015, 12:29

Ilinca Vandici, trădată în dragoste!
Ilinca Vandici a vorbit despre experienţele eşuate pe care le-a avut în dragoste de-a lungul timpului.


Prezentatoarea tv a avut parte şi de clipe dureroase din partea bărbaţilor din viaţa ei. Ultimul iubit, Ciprian Marica, a făcut-o, de asemenea, să sufere, căci fotbalistul oscila între relaţia cu ea şi o altă moderatoare tv.

„Vreau să cred cu toată puterea că încă mai există bărbaţi care se ghidează după un set de principii bine trasate şi pentru care căsătoria reprezintă cea mai sănătoasă şi puternică formă de împlinire în viaţă. Da, am trăit şi experienţe neplăcute în plan sentimental, însă nu constituie azi decât un bagaj de amintiri.

Am învăţat din fiecare situaţie în care m-am aflat şi vreau să cred că m-am maturizat şi am devenit mai înţeleaptă şi mai puternică datorită lor. Când voi întâlni un bărbat care să ştie să iubească sincer şi necondiţionat, să respecte, să fie loial, să creadă, să se regăsească şi să-şi dorească o familie frumoasă, cu siguranţă va deveni soţul meu, indiferent ce nume poartă, ce statut social, ce vârstă şi ce experienţă de viaţă are.”, a declarat Ilinca Vandici pentru ziarulring.ro.