Ilinca Vandici trăieşte “O iubire de-o vară” cu Liviu Vârciu

De: Cătălina Matei / 04.07.2014, 09:17
Ilinca Vandici trăieşte “O iubire de-o vară” cu Liviu Vârciu
După ce tabloidele au scris numeroase articole despre o presupusă idilă între cei doi, ba chiar au apărut şi poze de tip paparazzi, iată că Liviu Vârciu şi Ilinca Vandici formează un cuplu oficila. Un cuplu TV, căci cei doi vor prezenta un late night show matrimonial la Kanal D.

Din 28 iulie, Kanal D va difuza ”O iubire de-o vară”, un late night show matrimonial, care va fi prezentat de Ilinca Vandici şi Liviu Vârciu, potrivit wowbiz.ro.

Emisiunea va fi difuzată în fiecare zi, de luni până vineri de la 22.15, şi mizează pe seducţie, tineri frumoşi şi spontani gata să-şi găsească parteneri sau partenere, dans, muzică, teste menite să dezvăluie ce se ascunde dincolo de frumuseţe.

Show-ul celor de la Kanal D se va transmite în direct, de la piscină Militari Residence din Bucureşti.

 

Născută pe 17 iunie 1986 la Oradea, Ilinca Vandici a câştigat mai multe concursuri de Miss, printre care Miss Bihor şi Miss Mamaia.După participarea sa la concursul „Model of the Universe 2004”, unde a câştigat premiul presei, Ilinca primeşte drept premiu un curs de pregătire în televiziune din partea B1 TV. În acelaşi an, devin prezentatoarea rubricii „Meteo” de la B1 TV. De aemenea, în momentul în care s-a lansat Kanal D în România, Ilinca a intrat în grila postului cu formatul „Bulevard”. S-a mutat apoi la Antena 2, unde a prezentat emisiunea „Stele sub lupă” şi a ajuns apoi la Acasă TV, unde a fost amfitrioana show-ului „Cancan TV”, al[turi de Adrian Artene.
În 2013, a participat la „Dansez pentru tine” şi a şi câştigat cel de-al 14-lea sezon al emisiunii difuzate de PRO TV.