Imagini şocante cu Mihaela Rădulescu snopită în bătaie, chiar în faţa fiului său!

De: Mioara Tronaru / 26.11.2013, 10:04


Imagini şocante cu Mihaela Rădulescu snopită în bătaie, chiar în faţa fiului său!
Mihaela Rădulescu este protagonista unui filmuleţ cutremurător, care face ravagii pe internet, în care este ruptă în bătaie.


De fapt, este vorba despre cel mai recent videoclip lansat de trupa Taxi la melodia „Tăcerea din ochi”, în care Mihaela interpretează rolul unei femei bătute de soţul ei, chiar în faţa copilului său. Melodia „Tăcerea din ochi” prezintă povestea unei femei abuzate de soţul ei, rol jucat de vedeta Mihaela Rădulescu. Diva a acceptat provocarea celor de la Taxi şi a interpretat rolul unei mame iubitoare pe care soţul o bate cu pumnii şi palmele în prezenţa celui mic.

În punctul culminant, bărbatul o loveşte cu piciorul în abdomen, iar vedeta TV se ghemuieşte pe podea. Nefericită, ea îşi face bagajul pentru a părăsi căminul conjugal. Spre finalul clipului, Mihaela recunoaşte că a jucat doar un rol, iar actorul care a lovit-o, din postura soţului, îi cere iertare. Când revine la viaţa reală, bărbatul o pălmuieşte pe femeia care îl aşteaptă acasă. Trupa Taxi a lansat, luni, o piesă prin care atrage atenţia asupra violenţei domestice, în contextul Zilei Internaţionale pentru Eliminarea Violenţei împotriva Femeilor.