În liceu, Radu Vâlcan chiulea ”sănătos”!

De: Nicoleta Nicolae / 16.09.2014, 08:00
În liceu, Radu Vâlcan chiulea ”sănătos”!
Nu este nici o îndoială că Radu Vâlcan, actorul şi prezentatorul tv considerat unul dintre cei mai sexy bărbaţi din showbiz, este adeptul unui stil de viaţă sănătos, în care mişcarea ocupă un rol foarte important.

Radu face jogging în fiecare zi, squash şi în general nu se dă în lături de la niciun fel de sport. Încă din liceu, Radu are amintiri legate de preocupările lui ce îmbinau sportul şi sănătatea: „Îmi aduc aminte de meciurile de fotbal jucate în locul orelor obişnuite de fizică, mai pe scurt chiulurile! Am chiulit sănătos!”, e de părere Radu Vâlcan.

Însă pe 5 octombrie, Radu Vâlcan va alerga la Maratonul Internaţional Bucureşti nu numai pentru plăcerea sportului: „Alerg pentru ca unul dintre copiii abandonaţi din România să aibă o casă şi o familie. Mă bucur că acum voi alerga pentru o cauză atât de frumoasă!”, spune Radu Vâlcan.

Actorul va face parte din Team Hope, proiectul caritabil al „Hope and Homes for Children România” şi va alerga la Maratonul Bucureşti, la Cursa Populară, pentru a acorda şansa celor peste 8.000 de copii instituţionalizaţi din România de a ajunge într-o locuinţă de tip familial.

Radu Vâlcan recunoaşte că nu se va antrena special în vederea cursei, pentru că are o condiţie fizică foarte bună. Va avea, însă, parte de tot sprijinul Adelei Popescu: „Sportul este una dintre preocupările principale pentru amândoi, aşa că susţinerea va fi reciprocă şi, în mod natural, de la alimentaţie până la programul comun”, spune Radu Vâlcan.