În lumea supereroilor

De: Mioara Tronaru / 11.01.2013, 12:42
În lumea supereroilor
Megamax îţi aduce şi în luna ianuarie noi serii pline de palpitaţii!


Magi-natia

Tony Jones este un altfel de adolescent care în urma unui accident neaşteptat se trezeşte în lumea magilor mistici de acum 3.000 de ani. Magii trăiesc în Moonland. În această lume, Tony îşi face doi prieteni, la nişte antrenamente speciale, în persoana unor magi extrem de abili. Adolescentul se alătură misiunii lor de a-l opri pe maleficul Agram, care vrea să preia controlul asupra lumii magilor.

 

Wolverine şi X-men

După ce în vilă are loc o explozie comandată telepatic, profesorul Charles Xavier şi Jean Grey dispar, iar echipa X-men are dificultăţi. Un an mai târziu un detaşament special începe să-i aresteze pe mutanţi, în timp ce Wolverine şi Bestia încearcă să reunească echipa X-men. Membrii vechi se alătură acesteia, dar Rogue intră în echipa adversă.

Code Lyoko

Planeta noastră, Pământul şi universul Lyoko, un univers paralel cu al nostru, sunt expuşi pericolului nimicirii iminente. Locaţie: liceul Kadic Junior. Protagonişti: 5 elevi speciali. O fabrică abandonată lângă şcoală care este poarta unei lumi virtuale.

Lego Ninjago

Lord Garmadon porneşte într-o misiune importantă. Trebuie să adune cele patru arme de aur, Spinjitzu, pentru a putea deveni stăpânul lumii.