În luna mai, vine Unchiul Bunic la Cartoon Network

De: Mioara Tronaru / 10.05.2014, 08:00
În luna mai, vine Unchiul Bunic la Cartoon Network
Unchiului Bunic i se alătură la Cartoon Network Ben 10 şi tinerii titani. Totul pentru o lună plină de aventuri!

Ben 10 Omnivers

Episoade noi. Premiera: luni, 12 mai, la 20:35. Difuzare: de luni până vineri, la 20:35.

Ben 10 şi partenerul său, Rook, se întorc cu noi aventuri! În aceste noi episoade, Ben şi Rook sunt chemaţi la Londra, ca să investigheze ultimele activităţi extraterestre. Înainte de premieră, copiii pot revedea misiuni trecute ale lui Ben, dar şi cum acesta şi-a întâlnit partenerul, într-un maraton special de 36 de episoade. Reunite sub denumirea Se caută ajutor de erou, cele 36 de episoade pot fi urmărite de sâmbătă, 10 mai, de la 08:45, până duminică, 11 mai, la 13:15.

 

Unchiul Bunic

Serial nou. Premiera: vineri, 23 mai, la 17:00. Difuzare: în fiecare vineri, la 17:00.

Unchiul Bunic este unchiul şi bunicul tuturor copiilor de pe Pământ şi călătoreşte în jurul lumii pentru a-i ajuta şi a le schimba vieţile pentru totdeauna. Unchiul Bunic are parte de foarte multă aventură şi poate rezolva orice problemă cu ajutorul bunilor săi prieteni, Domnul Gus, Pizza Steve, Tigroaica zburătoare, uriaşă şi reală. Întreaga echipă se deplasează cu magica rulotă a Unchiului Bunic, care are opţiunea pilot automat şi ascunde un număr imens de camere de joacă, una mai trăsnită ca cealaltă.

 

Haideţi, tineri titani!

Episoade noi. Premiera: luni, 26 mai, la 18:15. Difuzare: de luni până vineri, la 18:15.

Haideţi, tineri titani! este cel mai recent succes al celor de la Warner Bros. Animation şi DC Comics. În noile episoade, Beast Boy este invitat să vizioneze un film, în timp ce toţi ceilalţi tineri titani sunt nevoiţi să lupte fără el împotriva răufăcătorilor. Comedia însufleţeşte întreaga serie, mai ales că atunci când nu salvează lumea, cei cinci eroi au parte de peripeţiile vieţii de zi cu zi ale unor adolescenţi obişnuiţi.