În noiembrie, pe Cartoon Network

De: Mioara Tronaru / 29.10.2013, 08:00
În noiembrie, pe Cartoon Network
Ca în fiecare lună, Cartoon Network îşi aşteaptă telespectatorii mari şi mici cu multe surprize.

Special: O veselie de prietenie

Maraton. Premiera: sâmbătă, 2 noiembrie. Difuzare: în fiecare weekend la 12:00 şi 12:55.

Cartoon Network sărbătoreşte prietenia în fiecare sâmbătă, cu un program special, care include episoade noi din Un show obişnuit, dar şi cele mai amuzante episoade din Să-nceapă aventura – două seriale care au ca temă principală prietenia adevărată.

 

Un show obişnuit

Episoade noi. Premiera: sâmbătă, 2 noiembrie. Difuzare: sâmbăta şi duminica la 12:00 şi 12:55. Sezonul 4, ep. 101-120.

Mordecai, gaiţa înaltă şi albastră, şi Rigby, ratonul hiperactiv, se ţin iar de pozne în comedia Un show obişnuit. În aceste noi episoade, Eileen îl antrenează pe Rigby pentru a trece un test de rezistenţă fizică, Musculosul se străduieşte să nu o contacteze pe Starla un weekend întreg, apoi Mordecai şi Rigby trebuie să îl salveze pe Benson după ce mănâncă un sandviş criminal.

 

Angelo e cel mai tare

Episoade noi. Premiera: luni, 4 noiembrie. Difuzare: de luni până vineri la 16:40. Sezonul 2, ep. 27-46.

La 12 ani, Angelo este încă prea mic pentru a fi numit ”înţelept”, dar cu siguranţă va deveni astfel. Cu planuri elaborate şi strategii comice, Angelo reuşeşte să obţină aproape mereu ceea ce îşi doreşte. Unica lui superputere este inteligenţa, iar punctele sale forte sunt planificarea meticuloasă, atitudinea pozitivă, umorul, firea rebelă şi, cel mai important, optimismul.

 

Special Academia Cartoon Nertwork: Finala

Special. Sâmbătă, 9 noiembrie, la 09:00

În această vară, copiii au fost invitaţi să încarce pe site-ul Academiei Cartoon Nertwork videoclipuri în care-şi demonstrează talentul la forbal, să comenteze tehnicile celorlalţi şi să-şi voteze favoriţii. Câştigătorii concursului, copii talentaţi la fotbal din 8 ţări europene, au călătorit la Londra pentru a se antrena ca nişte profesionişti. Fotbalistul internaţional Lukas Podolski a fost cel care a analizat abilităţile lor, le-a oferit sfaturi şi le-a înmânat trofeele. Pe 9 noiembrie vom avea ocazia să îi cunoaştem pe învingătorii Academiei CN în cadrul unui program special Cartoon Network.

 

The Looney Tunes Show

Episoade noi. Premiera: vineri, 15 noiembrie. Difuzare: în fiecare vineri la 15:40. Sezonul 2, ep. 40-52.

Toate personajele legendare, pe care le cunosc atât copiii, cât şi părinţii, sunt prezente în noile episoade pline de umor din The Looney Tunes Show. Cu Bugs Bunny şi Daffy Duck în fruntea unei distribuţii de cinci stele, serialul demonstrează că viaţa alături de prieteni poate fi oricum, însă nu plictisitoare! Amuzaţi-vă copios în fiecare vineri, urmărind noile aventuri ale personajelor Looney Tunes!

 

Invincibilii

Episoade noi. Premiera: duminică, 17 noiembrie. Difuzare: de luni până vineri la 13:35. Sezonul 1, ep. 14-22.

Liceenii Wyatt, Lyle, Dante şi Angie deschid fără să vrea un portal către jocul lor video preferat. Personajele jocului prind viaţă, pătrund în lumea reală, iar totul se transformă într-o mare aventură. De data aceasta, problemele încep când echipa de fotbal joacă Maldark: cuceritorul lumilor, transformându-l în cel mai popular joc în rândul liceenilor. Apoi, Lyle îşi uneşte forţele cu un personaj din joc, iar eroul preferat al lui Dante prinde viaţă numai pentru a-i demonstra acestuia că aparenţele pot fi înşelătoare.

 

Ben 10: Omnivers

Episoade noi. Premiera: miercuri, 20 noiembrie. Difuzare: în fiecare miercuri la 17:00. Sezonul 2, ep. 31-40.

Ben Tennyson se întoarce luna aceasta la Cartoon Network! în noile episoade, Ben, Gwen şi Lucy încearcă să descopere cum reuşesc răufăcătorii lui Psyphon să fure tehnologia Instalatorilor. în alt episod, Kevin şi Rook întâlnesc un inamic mai vechi, în timpul unui show intergalactic de maşini. Bunicul Max pleacă în căutarea lui Ben în toată galaxia, în timp ce Ben este prins în rezervaţia de vânătoare a lui Khyber.