Încă o fetiţă pentru Ellen Pompeo! Actriţa a apelat la ajutorul unei mame-surogat

De: Cătălina Matei / 04.10.2014, 08:00
Încă o fetiţă pentru Ellen Pompeo! Actriţa a apelat la ajutorul unei mame-surogat
Actriţa americană din serialul "Anatomia lui Grey" şi soţul său, producătorul muzical Chris Ivery, au devenit părinţii unei fetiţe născute cu ajutorul unei mame surogat.

„Sienna May Ivery, bine ai venit pe lume. Te iubim mai mult decât poate fi spus în cuvinte”, a scris Ellen Pompeo pe contul său de Twitter, publicând şi o fotografie a soţului său, Chris Ivery, care o sărută părinteşte pe fetiţa cuplului.

Ellen Pompeo, în vârstă de 44 de ani, mai are o fiică cu Chris Ivery, Stella Luna, născută pe cale naturală în 2009.

 Conform Mediafax, actriţa şi-a arătat aprecierea şi faţă de colegii săi de serial care nu au dezvăluit informaţia privind noul copil al cuplului.

Foto: Hepta

„Sienna s-a născut cu ajutorul unei mame surogat şi aş vrea să mulţumesc familiei mele de pe platourile de filmare pentru că ne-a ajutat să ne bucurăm de aceste prime săptămâni în intimitate. Vă iubesc”, a mai scris actriţa americană pe Twitter.

Ellen Pompeo, celebră datorită rolului din serialul „Anatomia lui Grey”, şi Chris Ivery, în vârstă de 47 de ani, s-au căsătorit la New York, în 2007. Cei doi s-au cunoscut într-un supermarket, în 2003.

Actriţa Ellen Pompeo a fost nominalizată la Globurile de Aur şi este câştigătoare a unui premiu al Sindicatului Actorilor Americani.