Încă un moştenitor pentru Casa Regală a Marii Britanii! Kate Middleton este însărcinată cu al doilea copil

De: Cătălina Matei / 08.09.2014, 14:01
Încă un moştenitor pentru Casa Regală a Marii Britanii! Kate Middleton este însărcinată cu al doilea copil
Prinţul William şi soţia sa, ducesa Catherine de Cambridge, vor avea un al doilea copil, a confirmat casa regală britanică. Acesta este al doilea copil al cuplului, după prinţul George, care s-a născut pe 22 iulie 2013.

Potrivit casei regale, regina Elizabeth a II-a şi ceilalţi membri ai familiei regale britanice s-au declarat încântaţi de această veste, conform bbc.co.uk.

Potrivit Mediafax, la fel ca la prima sarcină, ducesa de Cambridge suferă de greţuri matinale violente şi este tratată de medicii familiei regale la Palatul Kensington.

Foto: AFP / Mediafax Foto

Astfel, ducesa de Cambridge nu îl va mai însoţi pe prinţul William la întrunirea oficială pe care o aveau programată luni, la Universitatea Oxford, a precizat Clarence House, la reşedinţa oficială a acestuia.

Afecţiunea ducesei – denumită „hyperemesis gravidarum” – o obligă pe aceasta să primească hidratare suplimentară, medicamente şi nutrimente.

Premierul britanic David Cameron a publicat pe Twitter un mesaj în care se declară „încântat de fericita veste potrivit căreia ei (cuplul princiar britanic – n.r.) aşteaptă încă un copil”.