Începe-ţi ziua cu distracţie la Disney Junior, de la ora 08.00!

De: Cătălina Matei / 25.06.2014, 16:00
Începe-ţi ziua cu distracţie la Disney Junior, de la ora 08.00!
Vara, cel mai aşteptat sezon al anului, soseşte cu soare, distracţie şi petrecere. A sosit momentul ca tu şi micuţul tău să petreceţi împreună timp de calitate! Disney Junior v-a pregătit o serie de activităţi grozave pentru această vară, care vă vor inspira şi vă vor binedispune pentru întreaga zi. Participă şi tu la petrecerea verii în fiecare zi, de la ora 08:00, la Disney Junior!

În fiecare dimineaţă telespectatorii se vor bucura de un program special care cuprinde cele mai iubite seriale, inclusiv Doctoriţa Pluşica, Sofia Întâi, În Vestul Sălbatic cu Şeriful Callie, Jake şi Piraţii de Nicăieri, Clubul lui Mickey Mouse şi Henry Dragomonstru. Doi noi prieteni se alătură petrecerii: Calimero şi Julius Junior.

Fiecare serial în parte este creat să îl ajute pe copilul tău să înveţe prin joacă. Spre exemplu, în Clubul lui Mickey Mouse, Mickey, cei mici sunt invitaţi să înveţe împreună matematica pentru copii şi să-şi dezvolte abilităţile de a rezolva probleme, fiind conduşi într-o aventură interactivă ce îmbină învăţarea cu distracţia.

În Sofia Întâi, Sofia le arată copiilor cum să se integreze într-un grup de prieteni noi şi cum să înţeleagă ce înseamnă imaginea de sine, perseverenţa şi compasiunea, stimulându-le astfel inteligenţa emoţională.

Jake din Jake şi Piraţii din ţara de Nicăieri îi invită pe telespectatori să recâştige comoara prin muncă de echipă, rezolvarea problemelor şi activităţi fizice, astfel că micuţilor li se va stârni interesul pentru găsirea de soluţii şi rezolvări pentru orice problemă.

Urmărind Doctoriţa Pluşica, un serial care promovează sănătatea, grija faţă de ceilalţi, comunicarea şi prietenia, cei mici va învăţa că prietenia este cel mai bun medicament.

Călătorind în Vestul Sălbatic cu şeriful Callie, vor învăţa de la personajul principal, Callie, că trebuie să facă tot ce le stă în putinţă pentru a realiza alegeri pozitive şi a deveni persoane mai bune, acumulând trăsături morale pozitive precum corectitudinea, onestitatea, bunăvoinţa şi cooperarea.

Petrecerea Verii Disney Junior începe în fiecare zi, de la ora 08:00, află mai multe detalii pe www.disneyjunior.ro!

Şi, pentru a sărbători, te invităm să participi la concurs şi să câştigi premii grozave! –