Început de februarie pe Jim Jam

De: Mioara Tronaru / 02.02.2013, 08:00
Început de februarie pe Jim Jam
Începutul lunii aduce iarăşi aventuri pe postul TV dedicat copiilor.

Vremea poveştilor – Angelina Balerina: Dansul de prinţesă al Angelinei

În 2 februarie, de la orele 11.00 şi 18.00.

În Ţara şoriceilor se petrec multe lucruri interesante! Şoriceii trebuie să organizeze o scenă de balet pentru Regina Seraphina şi pentru familia sa la Palatul Regal. Regina insistă ca două dintre fiicele sale, prinţesa Valentina şi Sophia să primească roluri în această piesă. Angelina alege piesa Frumoasa din pădurea adormită şi se decide să le dea prinţeselor două roluri importante. Între timp, soţul Reginei, Ducele brânzeturilor, îi povesteşte lui Henry despre fantoma palatului, lordul Stilton. Aventurosul Henry se hotăreşte să coboare în temniţele palatului pentru a găsi fantoma. Şoriceii şi prinţesele se satură în curând de modul autoritar cu care Angelina dirijează totul şi se porneşte o adevărată harababură. Baletul este cât pe ce să fie anulat dar, în ultima clipă, Angelina îi convinge pe toţi să joace piesa şi spectacolul este unul cu adevărat mirific. Însă pe buzele tuturor se citeşte o întrebare: unde este Henry?

 

Vremea poveştilor – Bob pe şantier: Drumuri şi poduri

În 3 şi 9 februarie, de la orele 11.00 şi 18.00.

Bob se află pentru prima dată în viaţa sa pe un şantier real! El împreună cu echipa sa explorează un şantier adevărat de construcţii. Ei vor afla cum se construiesc drumurile şi podurile, urmărind fiecare pas al procesului, începând cu fundaţia. Aceştia îşi vor face mulţi prieteni pe şantier şi vă vor prezenta lumea maşinilor mari, din care fac parte malaxoarele, camioanele şi multe altele!

 

Vremea poveştilor – Bob pe şantier: Zgârie-nori şi parcări

În 10 şi 16 februarie, de la orele 11.00 şi 18.00.

Bob investighează modul în care sunt construiţi zgârie-norii. Oare cum poate sta o clădire atât de înaltă fără să cadă? Îndemânaticul constructor va învăţa totul despre fundaţiile solide ale acestor blocuri înalte şi despre lifturile care îi poartă pe oameni de la un etaj la altul. Fiţi alături de Bob şi veţi învăţa să vă construiţi propriul vostru lift!