INCREDIBIL! Jorge a sărutat-o pe Andreea Bălan

De: Cătălina Matei / 10.05.2014, 13:00
INCREDIBIL! Jorge a sărutat-o pe Andreea Bălan
Dupã şapte ediţii de preselecţii, în care cei mai buni dansatori din România s-au întrecut în numere de dans spectaculoase şi două semifinale încãrcate de emoţie şi pasiune pentru dans, duminica aceasta „România Danseazã” îşi desemneazã ultimii finalişti. Iar lecţia de tango acordată de Andreea Bălan şi Jorge s-a încheiat spectaculos!

Jorge a pupat-o pe frumoasa lui coprezentatoare, chiar pe gură, la finalul dansului.

Deşi s-a glumit mult pe seama acestui fapt, cei mai mulţi considerând că asta a fost modalitatea lui de a o face să tacă, Jorge a negat: „Eu nu recunosc nimic, tangoul e de vină! N-am mai dansat tango până acum şi n-am ştiut că acest dans îţi dă asemenea reacţii”. Andreea a completat şi ea: „Dacă aşa crede el că mă face să tac… să mă pupe mai des, ce să zic!”.

Ultimii 3 finalişti vor fi aleşi de către juraţii România Dansează duminica aceasta, de la 20.30, la Antena 1, urmând ca cel de-al patrulea să fie desemnat de către telespectatori, prin vot la 1313 şi anunţat live în timpul Observatorului orei 16, de luni, 12 mai. În marea finală live, difuzată duminică, 18 mai, de la 20.30, la Antena 1, votul suprem revine publicului, care va decide marele câştigãtor al celui de-al doilea sezon „România Danseazã”.