Inna poartă frac din lână organică realizat de o altă cântăreaţă

De: Nicoleta Nicolae / 05.02.2015, 11:00
Inna poartă frac din lână organică realizat de o altă cântăreaţă
Inna, mereu plăcut surprinzătoare prin apariţiile sale vestimentare, poartă iarna aceasta un frac realizat de artista Sophia din lână 100% organică.

Piesa, intitulată Warrior Princess (Prinţesa Războinică), este croşetată manual şi apaţine noii colecţii exclusiviste Sophia33 ce a fost lansată la nivel internaţional. Fracul alb prezintă nasturi din lemn, realizaţi de un meşteşugar, iar pe spate tradiţionala Cruce.

Colecţia din care face parte acest frac, Sophia33, include piese vestimentare inspirate de tradiţie şi interpretate într-o viziune proaspată şi actuală, pulovere în formă de cerc, de pătrat, de diamant, cu mâneci supradimensionate, chiar şi frac, trenci sau hanorac.

“Am realizat diferite modele de pulovere tricotate, toate din lână organică şi lucrate manual în două ateliere specializate de la Sibiu şi din Moldova. Fiecare pulover în parte necesită între 20 si 30 de zile de muncă migăloasă, astfel că acestea nu sunt doar nişte simple pulovere, ci creaţii autentice româneşti ale unor meşteşugari cu tradiţie”, declară Sophia.

Tags: