Însărcinată în luna a opta, Mirela Boureanu Vaida e într-o formă de zile mari

Apropo.ro / 13.01.2015, 07:00
Însărcinată în luna a opta, Mirela Boureanu Vaida e într-o formă de zile mari
Aflată deja în cea de-a opta luna de sarcină, îndrăgita prezentatoare a celui mai iubit reality-show matrimonial din România, „Mireasă pentru fiul meu”, Mirela Boureanu Vaida, se află într-o formă de zile mari.
Foto: Antena 1
 
Deşi foarte multe viitoare mămici preferă să-şi conserve energia pentru următoarea etapă din viaţa lor, Mirela îşi continuă toate activităţile, ca şi cum nimic nu s-ar fi schimbat în viaţa sa. 
 
Foto: Antena 1
 
“Activitatea continuă, asta cred eu că te menţine în formă. Nu sunt omul care să lenevească în pat, în pijamale, până la prânz. Sunt mereu activă, în vervă, nu am alte secrete”, povesteşte artista. Şi pentru că vrea ca organismul său să fie pregătit pentru aducerea pe lume a micuţei, Mirela nu a renunţat nici măcar la mersul la sală. “Într-adevăr, aşa este. Merg şi acum la sală, unde fac exerciţii de tonifiere, sub stricta supraveghere a antrenorului meu personal, care mă ştie de ani buni şi care îmi cunoaşte ritmul. Ce-i drept, am renunţat la exerciţiile cardio, însă fac antrenamente pentru braţe, picioare, merg pe bandă şi pe stepperul eliptic”, mărturiseşte Mirela, care mai spune că ori de câte ori programul îi permite, merge şi la înot, însă nu forţează nota, ci mai degrabă se relaxează după o zi foarte plină.