Instinct Primar 2/Basic Instinct 2 (2006)

Apropo.ro / 26.03.2006, 16:29
Instinct Primar 2/Basic Instinct 2 (2006)
BASIC INSTINCT 2, de vineri, 31 martie, in premiera mondiala si in Romania... Sharon Stone revine pe marile ecrane, de doua ori mai sexy si mai rebela, cu Basic Instinct 2/ Instinct Primar 2. Un film psihologic, senzual si rafinat, in care actiunea este mutata din San

BASIC INSTINCT 2, de vineri, 31 martie, in premiera mondiala si in Romania…

Sharon Stone revine pe marile ecrane, de doua ori mai sexy si mai rebela, cu Basic Instinct 2/ Instinct Primar 2. Un film psihologic, senzual si rafinat, in care actiunea este mutata din San Francisco (Basic Instinct), la Londra.

Basic Instinct 2 o aduce in prim plan pe Chatherine Tramell (Sharon Stone), celebra scriitoare de best-seller-uri politiste, care si de aceasta data ajunge de cealalta parte a legii.

Unul dintre ingredientele de baza, care castiga audienta, la fel cum a facut Basic Instinct in urma cu 13 ani, este cuvantul „sex”…

Modul in care Sharon Stone si-a desfacut picioarele in timpul unui interogatoriu a devenit legendar, datorita stilului și erotismului pe care le-a adus Stone în acel moment.

Descrierea cea mai adecvata pentru Catherine ar fi dependența de risc. Adrenalina ei crește pâna la cer atunci când este implicata în ceva primejdios, iar acest lucru se petrece și mai mult în acest film. Este un film sexy datorita caracterului ei și nevoii permanente de a cauta riscul.

Basic Instinct 2 este continuarea mult așteptata a filmului Basic Instinct, un film de mare succes pe plan internațional, care a adunat mai mult de 350 de milioane de dolari la box office.

Amplasata în Londra zilelor noastre, producția s-a filmat la Studiourile Pinewood și în diverse locații din Marea Britanie, cu Sharon Stone care și-a reluat rolul ce i-a adus multa faima internaționala în 1992, cel al seducatoarei romanciere Catherine Tramell.

David Morrissey, unul dintre cei mai respectați și mai talentați actori din Marea Britanie, îl întruchipeaza pe Dr. Michael Glass, un psihiatru stralucit și charismatic, care se lasa prins în jocul de-a șoarecele și pisica, erotic și primejdios în același timp, regizat de Catherine.

Dr. Michael Glass (David Morrissey), un controversat pshihiatru criminalist din Londra, este chemat de detectivul de la Scotland Yard, Roy Washburn (David Thewlis) sa realizeze un profil psihiatric și sa o evalueze pe Tramell, urmarind moartea misterioasa a unui star sportiv.

Glass este atras fizic de Tramell și intrigat de aceasta și de aceea, în pofida sfaturilor mentorului sau, Dr. Milena Gardosh (Charlotte Rampling), el este atras curând în plasa ei de minciuni și seducție. Granițele profesionale dintre Glass și Tramell sunt date uitarii atunci când ea îi descopera instintele primare.

Urmeaza o lupta psihologica, ce culmineaza cu momentul în care Glass trebuie sa faca o alegere care le va schimba viețile pentru totdeauna.

Alaturi de Stone și Morrissey în distribuție apar David Thewlis (Kingdom of Heaven, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban) în rolul superintendentului Scotland Yard Roy Washburn, Charlotte Rampling (Spy Game, The Wings of the Dove) în rolul Milena Gardosh și Hugh Dancy (Shooting Dogs, King Arthur, Black Hawk Down) în rolul jurnalistului Adam Tower.

Descoper-o pe Sharon Stone, in Basic Instinct 2, de vineri, 31 martie, in premiera mondiala, in cinematografele din Romania!

Distribuit în România de : MediaPro Film Distribution

Tags: