Interviu Olivia Holt: „Sper să pot veni în curând în România!”

De: Nicoleta Nicolae / 23.10.2015, 07:00
Interviu Olivia Holt: „Sper să pot veni în curând în România!”
Olivia Holt, protagonista serialului Disney Channel „Nu-i vina mea!” lucrează, în aceste zile la o nouă producţie, „The Chronicle of Evermoor”, urmarea miniseriei de succes „Evermoor”. Frumoasa actriţă ne-a răspuns cu amabilitate la câteva întrebări.

– Care este cel mai recent moment al tău în genul „Nu-i vina mea!”?

Păi, chiar deunăzi, era în camera de hotel, mama mea avea nevoie de un prosop din baie, iar eu i-am spus că nu le-am folosit pe toate, deşi chiar le folosisem (râde).

– Ce alt personaj din „Nu-i vina mea!” ţi-ar fi plăcut să interpretezi?

Cred că mi-ar fi plăcut să o interpretez pe Delia. Este ciudăţică, amuzantă, foarte optimistă. Nu-şi face niciodată griji, se simte bine în pielea ei. Are acea „girl power” după care sunt înnebunită.

– Într-un episod din „Nu-i vina mea!”, prietenii te acuză de faptul că, fiind blondă, lumea te tratează preferenţial. Ţi s-a întâmplat acest lucru şi în viaţa reală?

Nu cred. Ştii, chiar m-am întrebat, când am filmat acest episod, dacă există această teorie şi în realitate, am făcut şi documentare pe cont propriu, dar nu am ajuns la nicio concluzie clară.

– Care sunt secretele tale de frumuseţe?

– Sunt un mare fan al produselor de înfrumuseţare încă de când eram mică, fie că e vorba de machiaj, de păr, îmi plăcea să îmi fac singură unghiile… De curând, a început să mă intereseze machiajul natural. Folosesc un pic de balsam de buze, poate şi un pic de fard, mascara.  

– Am citit că urmezi cursuri de gastronomie. Vrei să devii chef?

(Râde) Da, a fost un moment în viaţa mea când eram foarte interesată de gătit, am luat şi lecţii în timpul liceului. Încă îmi place să gătesc, nu ştiu dacă voi deveni chef, este ceva care mă binedispune.

– Care este mâncarea ta preferată?

Am o mulţime de mâncăruri preferate, dar trebuie să menţionez neapărat puiul. Puiul pe grătar este favoritul meu! Dar cel mai bine ştiu să gătesc paste. Am învăţat multe despre paste când am luat lecţii de gătit, aşa că singurul fel de mâncare care îmi iese decent şi comestibil are la bază paste (râde).

– Îţi place să te uiţi la filme în timpul liber. Poţi să faci un top 3 cu peliculele tale preferate?

Filmul meu preferat din toate timpurile se numeşte Beaches şi, de asemenea, sunt un mare fan al peliculei Tangled. De asemenea, în topul meu este un thriller intitulat The Prisoners.

 

– Cine sunt actorii de la Hollywood cu care ţi-ar plăcea să lucrezi?

O, sunt o mulţime! Una dintre actriţe ar fi probabil Reese Witherspoon, sunt o mare fană a ei.

– Dacă nu ai fi urmat o carieră în actorie, ce ţi-ar fi plăcut să fii?

Nu ştiu dacă se câştigă bani din asta, dar probabil mi-ar fi plăcut să călătoresc prin toată lumea. Dacă aş putea să văd absolut totul în lumea asta, aş face-o fără nicio ezitare. Ar fi grozav, de asemenea, dacă aş putea fi chef.

– Spune-ne ceva despre rolul tău în producţia „The Chronicles of Evermoor”.

Valentina, personajul meu, este o semizeiţă a dragostei. Este foarte încrezută şi are o energie de necrezut. Vine pe Pământ cu gândul să se răzbune pe fostul ei, care a părăsit-o cu secole în urmă, iar acum are în sfârşit ocazia să i-o plătească. Gaşca din Evermoor încearcă să-i arate o cale mai bună, iar ea sfârşeşte prin a-şi dezvălui partea ei vulnerabilă.

– Aici, în România, ai o mulţime de fani. Ai vrea să le transmiţi un mesaj?

Da, desigur. Aş vrea să vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul şi dragostea voastră, înseamnă mult pentru mine. Sper să pot veni în curând în România, ţara voastră e, clar, pe lista mea de călătorii. Dacă aş putea să vă îmbrăţişez pe toţi, aş face-o!

Gabriela Groza