Delia: ”Să participi la X Factor e ca şi cum ţi-ai începe cariera cu un hit!”

  • 16.04.2018
  • ● Vizualizări: 452

Juraţii X Factor” au început deja căutările pentru a descoperi cine va fi câştigătorul sezonului cu numărul 8 al emisiunii. Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Carla’s îi încurajează pe toţi cei care visează la o carieră în muzică să facă pasul decisiv şi să se înscrie pe adresa http://casting.a1.ro/xfactor/.

Horia Brenciu, juratul care a câştigat cel de-al şaptelea sezon alături de Jeremy Ragsdale, e de părere că fiecare tânăr care îşi doreşte să devină artist trebuie, în primul rând, să fie foarte determinat. ”A te înscrie la X Factor nu înseamnă neapărat o carieră, dar e cu siguranţă un pas, un imbold în viaţa oricărui concurent aspirant la celebritate. Depinde numai de el însă să asculte, să lase orgoliul la o parte şi să se facă luntre şi punte pentru a merge mai departe în muzică. E uşor să intri, greu e să te menţii”, e de părere juratul ”X Factor”.

Colegul său, Carla’s Dreams este şi el de acord cu Horia Brenciu. ”Este evident că X Factor are toate calităţile unei rampe extraordinar de bune de lansare, dar pe lângă asta, este nevoie de un şir de calităţi aparent auxiliare, dar critic importante!”, a declarat şi Carla’s Dreams.
Ştefan Bănică spune că acesta ar putea fi un moment pe care concurenţii să îl păstreze în memorie, dar şi în suflet, o viaţă întreagă. ”Acest concurs poate reprezenta o trambulină de lansare în viitoarea lor carieră, pot transforma participarea lor la concurs într-un moment unic şi frumos, pe care să-l ţină minte toată viaţa!”, îi încurajează Ştefan Bănică pe viitorii concurenţi.
Frumoasa jurată Delia e convinsă că un succes pe scena ”X Factor” e mai mult decât a păşi cu dreptul în muzică: ”E un pas important! Să participi la X Factor e ca şi cum ţi-ai începe cariera cu un hit!”.

Preselecţiile ”X Factor” 2018 încep săptămâna aceasta la Bucureşti şi continuă în mai multe oraşe mai din ţară, dar şi la Chişinău. În total, nu mai puţin de 10.000 de kilometri sunt parcurşi anual de echipă pentru a găsi vocea care are ”factorul X”, adică ar putea înconjura de trei ori România, pe lungimea graniţelor! Iată unde se va afla echipa ”X Factor” în perioada următoare pentru preselecţii:

- BUCUREŞTI - 19 - 22 aprilie – Universitatea Româno-americană, Bulevardul Expoziţiei, nr. 1B, Sector 1
- CLUJ NAPOCA - 25 aprilie – Hotel Univers T, strada Alexandru Vaida Voevod, nr. 53-55
- CHISINAU - 26 aprilie – Hotel Cosmos - Bulevardul Constantin Negruzzi, nr. 2
- ORADEA - 27 aprilie – Hotel Nevis Wellness & Spa, strada Lăpuşului nr. 2
- IAŞI - 28 aprilie – Universitatea Apollonia, strada Muzicii, nr. 2
- TIMIŞOARA - 29 aprilie – Hotel Boavista, aleea F.C. Ripensia, Nr. 7A
- GALAŢI - 30 aprilie – Faleza Hotel by Vega, strada Roşiori, nr. 1
- SIBIU - 1 mai – Hotel Ibis, Calea Dumbrăvii 2-4
- CRAIOVA - 3 mai – Hotel Helin Central, strada A. I. Cuza, nr 14. 
 

Comentarii
ABONARE